ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Gazzetta dello Sport: "Η Γιουνάιτεντ δίνει 6.000.000 ευρώ στον Μανωλά"

Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP

Η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport σημειώνει ότι ο Κώστας Μανωλάς θα δεχθεί πρόταση ύψους 6.000.000 ευρώ ανά έτος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κώστα Μανωλά της Ρόμα.

Το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ για το μέλλον του Έλληνα αμυντικού έρχεται από την Gazzetta dello Sport η οποία πέραν της γνωστής ρήτρας των 36.000.000 ευρώ, επισημαίνει στο δημοσίευμα της και τα ποσά που προτίθενται να δώσουν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" στον ίδιο τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, το ιταλικό Μέσο γράφει ότι το αγγλικό κλαμπ θα προσφέρει στον 27χρονο ποδοσφαιριστή συμβόλαιο με απολαβές ύψους 6.000.000 ευρώ.

Από την άλλη επισημαίνεται και η προσπάθεια της Ρόμα να τελειώνει με το συμβόλαιο του Μανωλά, δηλαδή να το αναπροσαρμόσει και ν' αλλάξει τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ που μπορούν να σπάσουν όχι μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες (σ.σ. έχει γραφτεί στη γειτονική χώρα πως τον κοιτάζει και η Γιουβέντους).

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι φημολογείται έντονα το τελευταίο διάστημα ότι o πρώην στόπερ των ΑΕΚ και Ολυμπιακού συνεργάζεται με τον κορυφαίο μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα. Τον μεγαλοατζέντη που έχει καταφέρει στο παρελθόν σπουδαία deal με την ομάδα του Σόλσκιερ, όπως για παράδειγμα αυτό της μετακίνησης του Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους στο "Ολντ Τράφορντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ