ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει 42 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά"

Real midfielder Gareth Bale, right, runs with the ball as he is followed by Roma defender Kostas Manolas during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Real midfielder Gareth Bale, right, runs with the ball as he is followed by Roma defender Kostas Manolas during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βρίσκεται εκ νέου ο Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του "Tuttomercatoweb" και τα χρήματα που φέρεται να προσφέρει η αγγλική ομάδα.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα. Βάσει πληροφοριών της "Tuttomercatoweb", ο νυν τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, θεωρεί ως επιτακτική ανάγκη την απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον Γενάρη, με την λύση που προκρίνει, να είναι αυτή του 26χρονου Έλληνα σέντερ μπακ της Ρόμα.

Για τον Μανωλά, οι Άγγλοι προσφέρουν στους πρωτευουσιάνους το ποσό των 42.000.000 ευρώ, με τους Ρωμαίους ωστόσο να μην έχουν αποφασίσει ακόμα για το τι θα κάνουν με την περίπτωσή του, μιας και ο διεθνής στόπερ αποτελεί στυλοβάτη της οπισθοφυλακής της Ρόμα.

Να σημειωθεί, δε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μανωλά ακούγεται για τη Γιουνάιτεντ, ενώ στο παρελθόν υπήρχαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, τα οποία δεν ευδοκιμησαν, αφού δεν προχώρησε κάτι. Λέτε να ήρθε η στιγμή να γίνει κάτοικος "Ολντ Τράφορντ";

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ