ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μανωλάς: "Με νέο μάνατζερ τον Ραϊόλα"

Barcelona's Lionel Messi, left, challenges for the ball with Roma's Kostas Manolas during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez)
Μανωλάς, Μέσι AP PHOTO/ MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της "Gazzetta dello Sport", ο Κώστας Μανωλάς έδωσε τα χέρια με τον πανίσχυρο Ιταλό μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί μεταξύ τους άλλων τους Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά, Λουκακού. Τι ισχύει με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με tweet του Ιταλού δημοσιογράφου Nicolò Schira της "Gazzetta dello Sport", ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, συμφώνησε με τον Ιταλό μάνατζερ, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ισχυρούς ατζέντηδες του πλανήτη.

Άλλωστε ποδοσφαιριστές όπως οι Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Ρομελού Λουκακού, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Πολ Πογκμπά και Μάριο Μπαλοτέλι εκπροσωπούνται από τον Ραϊόλα, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ένας από τους λόγους που αποφάσισε ο Έλληνας αμυντικός να συνεργαστεί με τον Ραϊόλα είναι και αυτός, να διαπραγματευτεί δηλαδή τη μεταγραφή του στους "κόκκινους διάβολους".

Το συμβόλαιο του Μανωλά στη Ρόμα έχει διάρκεια μέχρι το 2022, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 36 εκατ. ευρώ. Ο αμυντικός των "τζαλορόσι" έχει καταγράψει εφέτος 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Ρόμα, έχοντας και 2 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του με την ομάδα της Ρώμης έχει παίξει σε 190 ματς, έχοντας οκτώ γκολ και επτά ασίστ.

Σύμφωνα με την πλευρά του Μανωλά, μάνατζέρ του παραμένει ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ραϊόλα, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν νέα μεταγραφή για τον ποδοσφαιριστή. Ότι δηλαδή τα δικαιώματα του Μανωλά εξακολουθούν και παραμένουν στον Έλληνα μάνατζερ, με τον οποίο πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια.

AP Photo/ Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ