ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Ο Μαχρέζ δεν έπαιξε με τη Λίβερπουλ υπό το φόβο ντόπινγκ

Algeria's Riyad Mahrez kisses the African Cup trophy end the African Cup of Nations final soccer match between Algeria and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 19, 2019. Algeria won 1-0. (AP Photo/Hassan Ammar)
Algeria's Riyad Mahrez kisses the African Cup trophy end the African Cup of Nations final soccer match between Algeria and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 19, 2019. Algeria won 1-0. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ δεν αγωνίστηκε στο Community Shield απέναντι στη Λίβερπουλ λόγω φαρμακευτικής ουσίας που είχε λάβει με την Αλγερία κατά την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η εξήγηση του Γκουαρδιόλα.

Την περασμένη Παρασκευή (2/8) ο Ριγιάντ Μαχρέζ επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, προερχόμενος από το Κόπα Άφρικα, όπου με την εθνική Αλγερίας κατέκτησε το τρόπαιο. Ο διεθνής εξτρέμ είχε τηλεφωνήσει στον Πεπ Γκουαρδιόλα και του κατέστησε σαφές πως παρότι θα ενσωματωθεί στην ομάδα την τελευταία στιγμή, θα ήθελε να παίξει την Κυριακή (4/8) κόντρα στη Λίβερπουλ, στο Community Shield.

Ενώ ο κόουτς των "πολιτών" ήταν αποφασισμένος να τον χρησιμοποιήσει, τελικά ο Μαχρέζ τέθηκε νοκ άουτ. Ο λόγος; Όπως αποκάλυψε ο Γκουαρδιόλα, μια φαρμακευτική ουσία που είχε λάβει ο ποδοσφαιριστής του κατά την παρουσία του στις υποχρεώσεις της Αλγερίας.

"Οι γιατροί μας δεν είχαν αυτό το φάρμακο στη λίστα τους. Δεν είχαμε αυτό που πήρε. Γι' αυτό, για το ντόπινγκ κοντρόλ, ήταν ρίσκο να παίξει. Γι' αυτό δεν τον συμπεριλάβαμε στη λίστα για να παίξει έστω για λίγα λεπτά. Θα είναι μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και στο μέλλον όλα θα είναι φυσιολογικά".

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η φαρμακευτική ουσία που πήρε ο 28χρονος Μαχρέζ. Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε νίκησε 5-4 στα πέναλτι τη Λίβερπουλ (1-1 η κανονική διάρκεια)και κατέκτησε το έκτο Community Shield της ιστορίας της στο Γουέμπλεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξύλο στο μετρό (VIDEO)
Ο Φαν Ντάικ έφαγε ντρίμπλα 17 μήνες μετά
Ο Γουόκερ έδιωξε με φοβερό ψαλιδάκι πάνω στη γραμμή στο 92'
Έγινε ξανά, η γραμμή έσωσε τη Σίτι
Δικό της κι αυτό
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ