ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Φαν Ντάικ έφαγε ντρίμπλα για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες

Ο Φαν Ντάικ έφαγε ντρίμπλα για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δέχτηκε ντρίμπλα για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες και 65 επίσημα παιχνίδια σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς της Σίτι "άδειασε" τον στόπερ της Λίβερπουλ στο 88' του Community Shield.

Η τελευταία φορά που αντίπαλος κατάφερε να "σκάσει" ντρίμπλα στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν ο Μερίνο της Νιούκαστλ τον Μάρτιο του 2018. Από τότε πέρασαν 17 μήνες και 65 παιχνίδια σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο για να συμβεί κάτι αντίστοιχο στον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ.

Συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (4/8) στο Community Shield, στον αγώνα των "ρεντς" απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν στο 88ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός των "πολιτών", Γκαμπριέλ Ζεσούς, "άδειασε" τον Ολλανδό στόπερ κοντά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πέρυσι γινόταν διαρκώς λόγος για το πότε θα δεχτεί ντρίμπλα ο 28χρονος, κάτι που από τον Μάρτιο του 2018 δεν συνέβη ούτε στην Premier League, ούτε στο Champions League ούτε σε αγώνα της Εθνικής Ολλανδίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε νίκησε 5-4 στα πέναλτι τη Λίβερπουλ (1-1 η κανονική διάρκεια) και κατέκτησε το έκτο Community Shield της ιστορίας της στο Γουέμπλεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Σίτι: Ξύλο στο μετρό ανάμεσα σε οπαδούς των δυο ομάδων (VIDEO)
Η Σίτι κατέκτησε το Community Shield, 5-4 στα πέναλτι τη Λίβερπουλ
Λίβερπουλ - Σίτι: Έγινε ξανά, η γραμμή έσωσε τους "μπλε"
Λίβερπουλ - Σίτι: Έδιωξε με ψαλιδάκι στο 92' πάνω στη γραμμή ο Γουόκερ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ