ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκουαρδιόλα έδωσε τέλος στα σενάρια για το super deal με Εμπαπέ!

Manchester City's coach Pep Guardiola smiles as he watches his team preparing for the English League Cup soccer match between Oxford United and Manchester City at the Kassam Stadium in Oxford, England, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's coach Pep Guardiola smiles as he watches his team preparing for the English League Cup soccer match between Oxford United and Manchester City at the Kassam Stadium in Oxford, England, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ένα μόλις 24ωρο μετά το δημοσίευμα για πρόταση 200.000.000 λιρών της Σίτι σε Παρί για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα προσγείωσε άπαντες στην... πραγματικότητα. Αναλυτικά όσα δήλωσε.

Όσοι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι ονειρεύονταν τον Κιλιάν Εμπαπέ με τα χρώματα της ομάδας τους, μετά την αποκάλυψη της "Daily Mail" για επικείμενη πρόταση ύψους 200 εκ.λιρών στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιανουάριο για τον Γάλλο άσο, το βράδυ της Δευτέρας προσγειώθηκαν ανώμαλα...

Για αυτό "φρόντισε" ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό τεχνικό των "πολιτών" να διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα περί αστρονομικής πρότασης για τον 19χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα της Τρίτης στην Γερμανία με την Χόφενχαϊμ.

"Δεν θα συμβεί κάτι με την περίπτωση Εμπαπέ. Δεν καταλαβαίνω από πού βγαίνουν αυτά τα θέματα. Δεν πρόκειται να τον ανταλλάξουμε με τον Στέρλινγκ ή κάποιον άλλον κορυφαίο παίκτη μας.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ο κόσμος θα πρέπει να δείχνει μεγαλύτερο σεβασμό. Ούτως η άλλως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να τον πουλήσει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Σημειώνεται πως η αναφορά στον Στέρλινγκ δεν ήταν τυχαία, καθώς στο δημοσίευμα της "Daily Mail" περί πρότασης για τον Εμπαπέ, υποστηριζόταν πως η Σίτι ήταν διατεθειμένη να "θυσιάσει" τον Ραχίμ Στέρλινγκ, αρνούμενη να ικανοποιήσει τις αξιώσεις του και να υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί του (λήγει τον Ιούνιο του 2019).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ