ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκουαρδιόλα θέλει τον Εμπαπέ και προσφέρει 200.000.000 λίρες!

Paris Saint Germain's Christopher Nkunku, center , celebrates with Paris Saint Germain's Neymar, right, and Kylian Mbappe, after scoring his side's second goal, during the League One soccer match between Nice and Paris Saint-Germain at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Paris Saint Germain's Christopher Nkunku, center , celebrates with Paris Saint Germain's Neymar, right, and Kylian Mbappe, after scoring his side's second goal, during the League One soccer match between Nice and Paris Saint-Germain at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η κατάκτηση του UCL είναι ο μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ετοιμάζεται για κίνηση-ματ με την αρπαγή του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι αστρονομικού ποσού!

Όταν η Παρί Σεν Ζερμέν δαπάνησε το καλοκαίρι του 2017 το ποσό των 222.000.000 για να σπάσει τη ρήτρα που είχε βάλει η Μπαρτσελόνα στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ και να προσγειώσει στο Παρίσι τον Βραζιλιάνο αστέρα, όλοι μιλούσαν για κατάρριψη της ποδοσφαιρικής λογικής από πλευράς Παριζιάνων.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και ένας άλλος πανίσχυρος οικονομικά σύλλογος εμφανίζεται αποφασισμένος να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και να πετύχει νέο ρεκόρ.

Αυτός είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με την "Daily Mail" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο μεγάλος στόχος του Πεπ Γκουαρδιόλα και ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να δώσουν 224.000.000 ευρώ (200 εκ.λίρες) για να τον αποκτήσουν από τον Ιανουάριο!

Manchester City's Raheem Sterling celebrates scoring his side's first goal of the game against Brighton & Hove Albion during their English Premier League soccer match at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday Sept. 29, 2018. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City's Raheem Sterling celebrates scoring his side's first goal of the game against Brighton & Hove Albion during their English Premier League soccer match at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday Sept. 29, 2018. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η κίνηση αυτή της Σίτι έχει να κάνει με την έρευνα που εξακολουθεί να διεξάγει η UEFA αναφορικά με την τήρηση του Financial Fair Play από τους Παριζιάνους, με τους "πολίτες" να καιροφυλακτούν και σε περίπτωση που η Παρί αναγκαστεί να πουλήσει παίκτη της να το εκμεταλλευτούν.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική εφημερίδα, δεν αποκλείεται η Σίτι να δεχτεί ακόμα και να "θυσιάσει" τον Ραχίμ Στέρλινγκ (τελειώνει το συμβόλαιό του το 2019 και δεν υπάρχει συμφωνία για νέο συμβόλαιο), από τη στιγμή που υπάρχει σκέψη ο Εμπαπέ να αμείβεται με 20.000.000 λίρες ετησίως σε περίπτωση που μετακομίσει στο "Ετιχάντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ