ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Έβαλε πέντε γκολ σε 18 λεπτά η ομάδα του Γκουαρδιόλα

Manchester City manager Pep Guardiola during the press conference at the City Football Academy in Manchester, England, Tuesday April 16, 2019. Man City will play Tottenham in their Champions League Quarter Final 2nd leg soccer match on upcoming Wednesday. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola during the press conference at the City Football Academy in Manchester, England, Tuesday April 16, 2019. Man City will play Tottenham in their Champions League Quarter Final 2nd leg soccer match on upcoming Wednesday. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε τη σέντρα στην αναμέτρηση της Γουότφορντ και προηγήθηκε 1-0 στην πρώτη της επίθεση με τον Νταβίντ Σίλβα. Μέχρι το 18' το σκορ ήταν ήδη 5-0 (VIDEO).

Η άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα κάρο προβλήματα, αλλά η επίθεσή της λειτουργεί... ρολόι. Στην αναμέτρηση με την Γουότφορντ για την 6η αγωνιστική της Premier League, οι Πολίτες άνοιξαν το σκορ στα πρώτα 53' δευτερόλεπτα του αγώνα.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί οι γηπεδούχοι έκαναν τη σέντρα και στην πρώτη τους επίθεση βρήκαν δίχτυα. Σκόρερ των πρωταθλητών Αγγλίας ήταν ο Νταβίντ Σίλβα. Και σαν να μην έφτανε αυτό στην Γουότφορντ, στο 6ο λεπτό η Σίτι προηγήθηκε 2-0.

Ο Μαχρέζ κέρδισε πέναλτι και ο Κουν Αγκουέρο από την άσπρη βούλα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, λύνοντας από νωρίς τους προβληματισμούς του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Βέβαια, οι ποδοσφαιριστές του Γκουαρδιόλα δεν σταμάτησαν στο 2-0. Στο 13' ο Μαχρέζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 3-0, στο 15' ο Μπερνάρντο Σίλβα έγραψε το 4-0 και στο 18' και πάλι ο Αγκουέρο εκτόξευσε το σκορ στο 5-0.

Ευτυχώς για την Γουότφορντ, οι υπόλοιπες τελικές της Μάντσεστερ Σίτι δεν έγιναν γκολ έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

*Αξίζει να σημειωθεί πως νίκη με το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία της Premier League έχει κάνει το 1995 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν διαλύσει 9-0 την Ίπσουιτς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ