ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Εξετάζει την περίπτωση του Νέιθαν Άκε

Bournemouth's Nathan Ake during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London, England, in London, England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Bournemouth's Nathan Ake during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London, England, in London, England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει την περίπτωση του Νέιθαν Άκε της Μπόρνμουθ, ως μια πιο προσιτή λύση για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει θέσει σαν προτεραιότητά της την ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή, και μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Νέιθαν Άκε, της Μπόρνμουθ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian. Πρόκειται για μία περίπτωση που θα κοστίσει λιγότερο σε σχέση με τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι.

Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή είναι σε πρώιμο στάδιο, και ο λόγος είναι ότι οι "Πολίτες" εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας. Ο Άκε έχει συμβόλαιο με την Μπόρνμουθ μέχρι το 2022, ωστόσο ο πιθανός υποβιβασμός των "Κερασιών", έχουν 31 βαθμούς τρεις λιγότερους από την Γουότφορντ που βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, φαίνεται να διευκολύνει τα πράγματα για την αποχώρηση του Ολλανδού στόπερ.

Ο Άκε έχει συνδεθεί μεταγραφικά και με την Τσέλσι, η οποία τον είχε αποκτήσει από την Φέγενορντ όταν ήταν 15 χρονών το 2010, και πωλήθηκε στην Μπόρνμουθ το 2017 έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ (οι μπλε διατηρούν επίσης ρήτρα επαναγοράς ύψους 40.000.000 λιρών).

Ο 25χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί 30 φορές σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ενώ έχει φορέσει 13 φορές την φανέλα των "Οράνιε".

AP Photo/Leila Coker

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ