ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πανδαιμόνιο στο Instagram του Τσιμίκα με συγχαρητήρια και τρομερές ατάκες

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέρα γιορτής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αμέτρητους πρωταγωνιστές του να συγχαίρουν τον Κώστα Τσιμίκα για τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ (PHOTO).

Η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ συνιστά τη σημαντικότερη μετακίνηση Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Από τον Ολυμπιακό στην πρωταθλήτρια κόσμου, Ευρώπης και Αγγλίας, ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρό του και κάθε φίλος του αθλητισμού χαίρεται με τη χαρά του, όποια ομάδα κι αν υποστηρίζει. Κάτι που αποδεικνύεται από το πανδαιμόνιο που επικρατεί στον λογαριασμό του στο Instagram τις τελευταίες ώρες.

" Κλαίω από χαρά, αυτό σου λέω μόνο! Υγεία, στα άλλα δεν σε φοβάμαι" του έγραψε ο Βασίλης Τοροσίδης.

" Ohhhh shhhhhiiiiittt" ήταν η αντίδραση του Ντανιέλ Ποντένσε που θα βρει ξανά ως αντίπαλο τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

" Απόλαυσε το αδελφέ μου" είπε ο Πέδρο Τσιριβέλα, πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, νυν της Ναντ και πρώην συμπαίκτης του Τσιμίκα στη Βίλεμ.

Γκιλιέρμε, Χατζηδιάκος, Σιώπης, Σιαμπάνης, Μυστακίδης, Μποτία, Ζιλ Ντίας, Μπουχαλάκης, Μανιάτης, Γκερέρο, Γιαννιώτης, Μπουζούκης, Ιμπαγάσα, Κασάμι, Καραπαπάς, Χατζηγιοβάνης, Αλαίν, Γκασπάρ, Χασάν, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Καμπιάσο ήταν μερικοί απ' όσους έσπευσαν να τον συγχαρούν για την πραγματικά μεγαλειώδη μεταγραφή και τη ραγδαία πρόοδό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We are Liverpool What an honour to be joining this team Can’t wait to meet you all and begin this new adventure! #YNWA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TS:zap:️M:zap:️KAS (@tsimikas21) στις

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ