ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Τα δάκρυα του Λαλάνα για τον Χέντερσον

Λίβερπουλ: Τα δάκρυα του Λαλάνα για τον Χέντερσον

Ο Άνταμ Λαλάνα στην τελευταία του συνέντευξη με δάκρυα στα μάτια αποθέωσε τον αρχηγό της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά του στην ομάδα.

Το πλήρωμα του χρόνου για τον Άνταμ Λαλάνα και την παρουσία του στη Λίβερπουλ έφτασε. Μετά από έξι χρόνια ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αφήνει τους “Reds” αναζητώντας νέα ποδοσφαιρική στέγη που θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία να πάρει και πάλι φανέλα βασικού.

Οι τραυματισμοί του τα τελευταία δύο χρόνια φρέναραν την πορεία του Λαλάνα, ωστόσο το φινάλε ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς γεύτηκε τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Σε όλη αυτή την πορεία του με τη Λίβερπουλ ο ίδιος απέκτησε εξαιρετική σχέση με τον Τζόρνταν Χέντερσον.

Και στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Λαλάνα με δάκρυα στα μάτια αποθέωσε τον αρχηγό μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την προσφαρά του στην ομάδα.

" Ήμουν με τον Τζόρνταν σε όλο το ταξίδι. Ήμουν στο πλευρό του στις σκοτεινές στιγμές, όταν είχε κάποιους τραυαμτισμούς. Ακριβώς το ίδιο έκανε και αυτός στους δικούς μου τραυματισμούς. Ψάχνεις για απαντήσεις γιατί συμβαίνει αυτό. Προσπαθείς πιο σκληρά. Πρέπει πάντα να προσπαθείς πιο σκληρά και να δουλεύεις. Είναι ένας μεγάλος αρχηγός Θυμάμαι που ανέλαβε την ευθύνη μετά από ένα παιχνίδι με τη Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ που χάσαμε. Για την ακρίβεια δεν χάσαμε το παιχνίδι ήρθε 3-3, αλλά ο ίδιος ανέλαβε σαν αρχηγός την ευθύνη.

Αυτό είναι η επιτομή της ανιδιοτέλειάς του και πως αναλαμβάνει τη ευθύνη για το κλαμπ και ειδικά στις άσχημες στιγμές. Γι' αυτό αξίζει να είναι ο αρχηγός της Λίβερπουλ και να σηκώνει τέσσερα κύπελλα σε μια σεζόν. Είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο όχι μόνο ως φίλος του, αλλά και ως συμπαίκτης του" τόνισε χαρακτηριστικά ο Λαλάνα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ