ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Πέθανε ο Μάικλ Ρόμπινσον

Λίβερπουλ: Πέθανε ο Μάικλ Ρόμπινσον

O παλαίμαχος επιθετικός της Μπράιτον και της Λίβερπουλ, Μάικλ Ρόμπινσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, ύστερα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Θρήνος για το αγγλικό, αλλά και ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς ο παλαίμαχος επιθετικός, μεταξύ άλλων, της Μπράιτον, της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ, Μάικλ Ρόμπινσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, ύστερα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Ο εκλιπών ολοκλήρωσε την καριέρα του το 1989 στην Οσασούνα και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ισπανία, έχοντας το ρόλο του σχολιαστή σε διάφορες αθλητικές εκπομπές. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, με την οικογένειά του να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: "Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε για το θάνατο του Μάικλ. Μας αφήνει ένα τεράστιο κενό, αλλά επίσης και αμέτρητες αναμνήσεις, αντίστοιχες της αγάπης που του δείξατε. Θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες που τον κάνατε ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ και δεν περπάτησε ποτέ μόνος (σ.σ. παράφραση του "You'll never walk Alone") . Σας ευχαριστούμε".

Ο Ρόμπινσον άρχισε την καριέρα του στην Πρέστον, ακολούθησε η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπράιτον, ενώ τη σεζόν 1983/84 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λίβερπουλ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, το League Cup και το Κύπελλο Πρωταθλητριών, έχοντας έξι γκολ σε 30 συμμετοχές. Τη διετία 1984-86 έπαιξε στην ΚΠΡ, ενώ, όπως προείπαμε, έπαιξε για δύο χρόνια (1987-89) στην Οσασούνα πριν αποσυρθεί από τη δράση.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ