ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποθέωσε τον Μιναμίνο

Liverpool manager Juergen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική ποιότητα του Τάκι Μιναμίνο μίλησε ο προπονητής του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Τι είπε για τον Ιάπωνα εξτρέμ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον Τάκι Μιναμίνο και εξέφρασε την άποψή του πως ο Ιάπωνας εξτρέμ είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα τη Λίβερπουλ στις υποχρεώσεις της σε Αγγλία και Champions League.

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Μουντιάλ Συλλόγων κόντρα στην Φλαμένγκο, ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε για το νέο απόκτημα της ομάδας του:

"Δεν αλλάζει τις ισορροπίες η μεταγραφή του, αλλά ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα, αν το δούμε από την προοπτική της ηλικίας του. Είναι πραγματικά εξαιρετικός. Ο καθένας μπορούσε να το δει όταν έπαιζε στην Ζάλτσμπουργκ. Αλλά έχει τα περιθώρια να γίνει ακόμα καλύτερος", τόνισε ο Κλοπ.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ