ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Απογοητευμένη απ' όσους πανηγύρισαν έξω από το Άνφιλντ

Liverpool fans celebrate outside Anfield stadium after the English Premier soccer match between Liverpool and Chelsea, Wednesday, July 22, 2020, in Liverpool, England. (Martin Rickett/PA via AP)
Liverpool fans celebrate outside Anfield stadium after the English Premier soccer match between Liverpool and Chelsea, Wednesday, July 22, 2020, in Liverpool, England. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας απογοητευμένη από τους οπαδούς που πανηγύρισαν έξω από το Άνφιλντ την απονομή του τροπαίου της Premier League αγνοώντας τις οδηγίες για παραμονή στο σπίτι.

Μία σπουδαία βραδιά έζησε την Τετάρτη (22/7) η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Μετά τη νίκη με 5-3 επί της Τσέλσι ήταν η στιγμή για τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να σηκώσουν την κούπα της Premier League στον ουρανό του Μέρσεϊσαϊντ.

Οι Reds είχαν δώσει σαφείς οδηγίες ώστε οι οπαδοί να μην βρεθούν έξω από το γήπεδο για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID-19. Πάντως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, αφού έξω από το Άνφιλντ επικράτησε πανζουρλισμός, γεγονός που προκάλεσε μέχρι και την αντίδραση της τοπικής αστυνομίας.

Η Λίβερπουλ δεν άφησε αυτό το γεγονός να περάσει έτσι και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δήλωνε απογοητευμένη από τους οπαδούς που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο στήνοντας ένα πάρτι. Την ίδια ώρα, όμως, ευχαρίστησε τους οπαδούς που έμειναν στο σπίτι τους για να παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση.

"Η Λίβερπουλ θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς που έμειναν σπίτι τους για να πανηγυρίσουν την απονομή, προστατεύοντας τους αγαπημένους τους και την πόλη μας από την πανδημίας. Είμαστε ωστόσο απογοητευμένοι από τις σκηνές έξω από το Άνφιλντ και τους τους οπαδούς που δεν ακολούθησαν την εντολή" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Reds.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι όταν φύγει ο μαλ@@@@νος ιός"
Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ έβριζε τη Γιουνάιτεντ την ώρα της απονομής
Λίβερπουλ: Συγκίνηση στο "You'll never walk alone"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ