ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Οι παίκτες δεν μας χρησιμοποιούν πια"

Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates with the supporters at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates with the supporters at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως πλέον οι πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας του όπως οι Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνιο δεν σκέφτονται να φύγουν από τη Λίβερπουλ.

Κάτι φαίνεται πως έχει αλλάξει στη Λίβερπουλ και αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός κόουτς ρωτήθηκε για το γεγονός ότι όλοι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες των κόκκινων παρέμειναν στο Άνφιλντ αυτό το καλοκαίρι.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι άκρως θετική για τον Κλοπ κάτι που επισήμανε και ο ίδιος.

"Όταν μιλάω για το καλό κλίμα στην ομάδα, δεν αναφέρομαι μόνο στις εξέδρες. Είμαστε η Λίβερπουλ και οι παίκτες θέλουν να είναι μέλος της. Αυτό είναι ωραίο και πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα του συλλόγου. Ο Φιρμίνο, ο Σαλάχ και ο Μανέ, αλλά και αρκετοί ακόμα θα μπορούσαν να παίζουν σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Το γεγονός ότι αυτοί οι παίκτες δεν μας χρησιμοποιούν πια για να φύγουν στη συνέχεια για κάποιον άλλο σύλλογο είναι σίγουρα μία βελτίωση" τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια του έγινε ερώτηση σχετικά με το εάν η ομάδα του θα ψάξει να βρει κάποιον να αντικαταστήσει τον Κουτίνιο και ο Κλοπ ήταν ξεκάθαρος και σε αυτό: "Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουμε τον Κουτίνιο, αλλά να φτιάξουμε μία ομάδα για τη νέα σεζόν. Στην αγορά δεν υπάρχει κάποιος σαν αυτόν. Υπάρχουν όμως πολλοί καλοί παίκτες και αποκτήσαμε κάποιους από αυτούς".

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ