ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν μπορούμε να παίζουμε όπως η Μάντσεστερ Σίτι"

Liverpool's manager Juergen Klopp, right, celebrates with Liverpool's Fabinho at the end of the English Premier League soccer match between Southampton and Liverpool at St Mary's stadium in Southampton, England Friday, April 5, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's manager Juergen Klopp, right, celebrates with Liverpool's Fabinho at the end of the English Premier League soccer match between Southampton and Liverpool at St Mary's stadium in Southampton, England Friday, April 5, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε τρελή τη φετινή κούρσα του τίτλου μετά το 3-1 της Λίβερπουλ επί της Σαουθάμπτον και στάθηκε στην παράλογη "απαίτηση" του κόσμου να παίζουν οι "κόκκινοι" όπως η Σίτι.

Χρειάστηκε να ακολουθήσει το δύσβατο δρόμο μιας που βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο ματς κόντρα στην Σαουθάμπτον όμως στο φινάλε η Λίβερπουλ βρήκε την έξοδο κάνοντας σπουδαία ανατροπή, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να της δείχνει το δρόμο με το γκολ του Νο 50 στην Premier League.

Το τρίποντο αλλά και η παρουσία του Αιγύπτιου στο "Σεντ Μέρις" δεν θα μπορούσαν να μη σχολιαστούν από τον Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε του αγώνα. "Η εμφάνιση δεν ήταν τοπ επιπέδου αλλά όλα έχουν να κάνουν με τη θέληση να μάχεσαι.

Ο κόσμος θέλει από εμάς να παίζουμε όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Παίζουμε το δικό μας ποδόσφαιρο", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, για να προσθέσει για τη μάχη του τίτλου που κορυφώνεται:

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Liverpool at St Mary's stadium in Southampton, England Friday, April 5, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Liverpool at St Mary's stadium in Southampton, England Friday, April 5, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

"Έχουμε τώρα 82 πόντους. Αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα σε ένα τρελό πρωτάθλημα και όλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Είναι κάτι το εκπληκτικό, είμαι πραγματικά υπερήφανος για την ομάδα μου. Ξέραμε πόσο διαφορετική ομάδα είναι η Σαουθάμπτον από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Ραλφ Χάσενχουτλ.

Όλοι περίμεναν από εμάς τους τρεις πόντους αλλά ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν... Τα γκολ που πετύχαμε ήταν παγκόσμιας κλάσης. Σούπερ γκολ από τον Μο (Σάλαχ), σούπερ σπριντ, φανταστικό τελείωμα".

Σημειώνεται πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε ο γρηγορότερος παίκτης της Λίβερπουλ που φτάνει τα 50 γκολ στην Premier League καθώς χρειάστηκε 69 έναντι 72 του Φερνάντο Τόρες, ενώ συνολικά μόνο οι Άλαν Σίρερ και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ έφτασαν σε αυτό τον αριθμό τερμάτων (50) σε λιγότερα από 69 παιχνίδια!

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 1-3: Με ανατροπή στην κορυφή
Η βαθμολογία στην Premier League μετά τη νίκη της Λίβερπουλ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ