ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αντιπρόεδρος στον Λεβαδειακό ο Κασναφέρης

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Κασναφέρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Κασναφέρης ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έμεινε ελεύθερος ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Ο Γιώργος Κασναφέρης έχει πιάσει δουλειά στον Λεβαδειακό εδώ και μερικές μέρες. Την Παρασκευή (8/6) η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο παλαίμαχος διαιτητής ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου, αλλά και τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μέχρι πρότινος ο Κασναφέρης ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου έμεινε για ένα χρόνο. Πριν πάει στην Ελαφρά Ταξιαρχία, εργαζόταν για τρία χρόνια στην Ξάνθη ως τιμ μάνατζερ. Από τη διαιτησία αποσύρθηκε το 2008 και πλην της Ξάνθης είχε δουλέψει ξανά στον Λεβαδειακό, όπου είχε το ρόλο του γενικού αρχηγού. Από την ομάδα της Βοιωτίας αποχώρησε τον Απρίλιο του 2013.

Η ανακοίνωση: " HΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει τον νέο αντιπρόεδρο του Δ.Σ της ομάδας, τον κ. Κασναφέρη Γεώργιο. Παράλληλα ο κ. Κασναφέρης αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Λεβαδειακός ".

ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Παρελθόν αποτελεί για τον Λεβαδειακό ο Δημήτρης Σωτηρίου. Ο 31χρονος γκολκίπερ έλυσε το συμβόλαιό του και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε επτά συμμετοχές. Στο παρελθόν πέρασε από Οπούντιο Μαρτίνου, Πανιώνιο, Φωστήρα, ΑΕΛ, Εθνικό Πειραιώς, Ερμή Αραδίππου, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ