ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ικάρντι επέστρεψε και δίχασε τους οπαδούς!

Atalanta goalkeeper Pierluigi Gollini saves on a clear chance to score by Inter Milan's Mauro Icardi during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Atalanta goalkeeper Pierluigi Gollini saves on a clear chance to score by Inter Milan's Mauro Icardi during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάουρο Ικάρντι επανεμφανίστηκε ως βασικός σε εντός έδρας ματς της Ίντερ μετά από σχεδόν δύο μήνες και προκαλεσε "εμφύλιο" στις κερκίδες του "Τζουζέπε Μεάτσα". Διαβαστε το story.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην ενδεκάδα της Ίντερ στο επιβλητικό 4-0 επί της Τζένοα στο "Μαράσι" (όπου σκόραρε και είχε και ασίστ), το βράδυ της Κυριακής ήρθε η ώρα και για την επανεμφάνιση του Μάουρο Ικάρντι μπροστά στους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο του αγώνα με την Αταλάντα για την 31η αγωνιστική της Serie A, με τους φίλους της Ίντερ να χωρίζονται στα δύο. Στο άκουσμα του ονόματός του υπήρχαν έντονες αποδοκιμασίες αλλά και συνθήματα από τους οργανωμένους των "νερατζούρι" (τον φώναξαν "Προδότη" και "Άνθρωπο για τα σκ@τ@"), γεγονός όμως που προκάλεσε αντιδράσεις.

Το υπόλοιπο στάδιο δεν ενέκρινε τα γιουχαΐσματα προς τον Αργεντινό στράικερ και με τη σειρά του άρχισε να αποδοκιμάζει τους οργανωμένους ενώ υπήρχε και πλακάτ στο πρώτο διάζωμα που αναρτήθηκε και έγραφε "Καλωσόρισες Αρχηγέ". Μεταξύ των θεατών που ήταν φανατικά υπέρ του Ικάρντι, ήταν φυσικά και η σύντροφός του Γουάντα Νάρα.

Wanda Nara, wife of Inter Milan's Mauro Icardi, attends an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Wanda Nara, wife of Inter Milan's Mauro Icardi, attends an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Το μέλλον του; Τώρα είναι παίκτης της Ίντερ και πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του, σκεφτόμαστε το παρόν και για το μέλλον υπάρχει καιρός. Είναι ένας 26χρονος παίκτης που πρέπει να ωριμάσει και να αποκτήσει εμπειρίες.

Και εγώ έχω κάνει πάρα πολλά λάθη στην καριέρα μου", τόνισε αναφορικά με τον Ικάρντι ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Επιστροφή με γκολ ο Ικάρντι στην τεσσάρα της Ίντερ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ