Σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών της Γιουβέντους για το νέο σήμα της ομάδας!

Η Γιουβέντους άλλαξε το σήμα της ωστόσο η υποδοχή του στα social media δεν έτυχε θερμής υποδοχής. Το αντίθετο μάλιστα αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στην επίσημη σελίδα της.

Ξεχάστε το σήμα με το οποίο είχατε συνηθίσει τη Γιουβέντους. Η Vecchia Signora παρουσίασε "το καινούργιο λογότυπο το οποίο αντικατοπτρίζει μία αίσθηση οικειότητας και ένα στιλ που σου επιτρέπει να επικοινωνείς το δικό μας ζειν".

Έτσι ακριβώς ειπώθηκε στην εκδήλωση με την οποία έγινε γνωστή η νέα εποχή της Γιούβε. Ο κόσμος της όμως τι λέει; Αν κρίνουμε από τα ποσταρίσματα της ομάδας στο facebook με το νέο σήμα, τότε οι αντιδράσεις είναι αρκετές. Και σφοδρές.

Η εικόνα προφίλ άλλαξε και από τις 37.000 αντιδράσεις, πάνω από το 1/3 είναι "θυμωμένος, λυπημένος και γελάω με δάκρυα". Ειδικά το "θυμωμένος" φτάνει τώρα τις 10.000!

Αλλά και τα σχόλια που τα "χώνουν" για την επιλογή της Γιουβέντους, σαρώνουν στα likes. Χρήστες ποστάρουν το παλιό σήμα και δηλώνουν: "Αυτή είναι η Γιουβέντους". Φίλος της Man. Utd κάνει λόγο για ντροπή στην ιστορία της Vecchia Signora, ενώ σχόλιο αντίδρασης με πολλά likes έχει γίνει και από Έλληνα φαν της Γιούβε.

Ενδεικτικά δείτε σχόλια αντίδρασης που σαρώνουν με likes:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24