ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οι άλλοι χαλαρώνουν και ο Ρονάλντο "λιώνει" στο γυμναστήριο!

Juventus' Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μια ημέρα μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Λάτσιο για την 2η αγωνιστική του Καμπιονάτο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο γυμναστήριο, την στιγμή που οι συμπαίκτες χαλάρωναν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φτάσει στα επιθυμητά -για τον ίδιο- επίπεδα το συντομότερο δυνατό και να αποτελέσει γρήγορα τον ηγέτη της Γιουβέντους. Για το λόγο αυτό, δεν χάνει καθόλου χρόνο και λιώνει στο γυμναστήριο, μια ημέρα μετά το 2-0 επί της Λάτσιο, όπου το λογικό θα ήταν να έχει πρόγραμμα χαλάρωσης.

Το ίδιο είχε κάνει και μετά το ματς της πρεμιέρας με την Κιέβο, όπου και πάλι είχε βρεθεί στο γυμναστήριο. Βλέπετε, το καλοδιατηρημένο σώμα απαιτεί θυσίες και πολλές ώρες σκληρής προπόνησης. Μόνο έτσι διατηρείσαι στην κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ δεν άλλαξε τις συνήθειές του. Μπήκε στο γυμναστήριο για να διατηρήσει τον εαυτό του fit και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία με τη βοήθεια της Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, όπου κάνει στρέτσινγκ, με τη φωτογραφία μέσα σε λιγότερο από μία ώρα από τη δημοσίευσή της να ξεπερνάει τα 2.000.000 likes.

Σε μία άλλη φωτογραφία που ανέβασε η σύντροφός του στο λογαριασμό της στο Instastory, τον βλέπουμε σε δεύτερο πλάνο να γυμνάζει τους τετρακέφαλούς του.

Οι άλλοι χαλαρώνουν και ο Ρονάλντο "λιώνει" στο γυμναστήριο!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ