ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κεν: "Προσπαθώ να μιμηθώ τον Ρονάλντο, είδωλα οι Ντρογκμπά και Μπαλοτέλι"

Juventus' Moise Kean reacts after missing a scoring chance during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Moise Kean reacts after missing a scoring chance during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η αποκάλυψη της Γιουβέντους τη φετινή σεζόν, Μόιζε Κεν, στάθηκε στη συμβολή της "βέκια σινιόρα" στην πρόοδό του, ενώ έκανε ειδική μνεία στα όσα έχει διδαχτεί από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μόιζε Κεν έκανε γιγάντια άλματα ποδοσφαιρικής προόδου τη φετινή σεζόν, δείχνοντας τις αρετές του τόσο με τη φανέλα της Γιουβέντους όσο και της εθνικής Ιταλίας, και σύμφωνα με τον ίδιο ο σύλλογος στον οποίο αγωνίζεται έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα και να έχει δυνατότητες για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

"Είμαι σίγουρος πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που να μπορούν να με βοηθήσουν να βελτιωθώ με τον τρόπο που το κάνει η Γιουβέντους.

Αυτή η ομάδα σε βοηθάει να ωριμάσεις και να γίνεις σωστός άνθρωπος. Μαθαίνεις πολλά πράγματα χωρίς καν να τα συνειδητοποιείς", δήλωσε σε συνέντευξή του ο 19χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός, ο οποίος παραδέχτηκε πως παρακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να του "κλέψει" τα μυστικά.

"Όταν κάνουμε προπόνηση μαζί, προσπαθώ να παρακολουθώ όλα τα πράγματα που κάνει, από τη συμπεριφορά του εντός γηπέδου μέχρι τη θέλησή του να παίζει, να προπονείται και να είναι πάντα έτοιμος.

Δεν του έχω ζητήσει συμβουλές, δεν είμαι τέτοιος τύπος, αλλά παρατηρώ και ύστερα προσπαθώ να εφαρμόσω αυτά που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πρότυπά μου; Ο Ντρογκμπά ήταν σίγουρα μία πηγή έμπνευσης. Μου άρεσε πολύ, ήταν ένα από τα είδωλά μου. Όταν ήμουν νεοτερος, μου άρεσε ο Μάριο Μπαλοτέλι, ειδικότερα όταν έπαιζε στην Ίντερ. Και ο Μάριο ήταν πηγή έμπνευσης για μένα".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ