ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Globoesporte: Σφήνα της Γιουβέντους για Νεϊμάρ

Brazil's Neymar sings the national anthem prior a friendly soccer match against Qatar at the Estadio Nacional in Brasilia, Brazil, Wednesday, June 5, 2019.(AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar sings the national anthem prior a friendly soccer match against Qatar at the Estadio Nacional in Brasilia, Brazil, Wednesday, June 5, 2019.(AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Η Γιουβέντους έχει μπει σφήνα στις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για την διεκδίκηση του Νεϊμάρ σύμφωνα με την κορυφαία βραζιλιάνικη σελίδα, Globoesporte. Οι μπιανκονέρι δίνουν 100.000.000 ευρώ και Ντιμπάλα στην Παρί.

Μπορεί η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έλαβε στη σύσκεψη κορυφής της Δευτέρας (19/8) την απόφαση να καταθέσει γραπτώς την τελική πρόταση - δανεισμός με οψιόν αγοράς και Ράκιτιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα - στην Παρί Σεν-Ζερμέν για τον Νεϊμάρ, αλλά η Γιουβέντους μπαίνει σφήνα.

Σύμφωνα με την κορυφαία βραζιλιάνικη αθλητική σελίδα, Globoesporte, η Γηραιά Κυρία έχει μπει σφήνα σε μπλαουγκράνα και Ρεάλ (δεν έχει κάνει ακόμη κίνηση, εκτιμάται ότι θα το πράξει τις επαπομείνασες ημέρες) για τη διεκδίκηση του Νέι.

Η ομάδα του Τορίνο προσφέρει το ποσό των 100.000.000 ευρώ στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Πληροί, δηλαδή, την προϋπόθεση που έχει θέσει η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας (να λάβει χρήματα δηλαδή, ενώ η Μπαρτσελόνα προτείνει μόνο δανεισμό κι έμψυχα ανταλλάγματα).

Μάλιστα οι μπιανκονέρι βάζουν στο παιχνίδι και τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος δεν έχει θέση στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι. Στο Παρίσι βλέπουν τον Αργεντινό, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της βραζιλιάνικης σελίδας, ως ιδανικό αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου.

"Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι ζωντανές, αλλά η Γιουβέντους έχει μπει δυνατά. Ίσως δούμε τον Νεϊμάρ να παίζει μαζί με τον Κριστιάνο", καταλήγει η είδηση, την οποία έχει αναδημοσιεύσει και η Gazzetta dello Sport έχοντας την σε περίοπτη θέση.

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ