ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Υποψήφιος και ο Ντεσάν

France's coach Didier Deschamps attends a press conference ahead of Tuesday's UEFA Nations League soccer match between France and Germany at State De France, in Saint Denis, north of Paris, France, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
France's coach Didier Deschamps attends a press conference ahead of Tuesday's UEFA Nations League soccer match between France and Germany at State De France, in Saint Denis, north of Paris, France, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP

Νέα δημοσιεύματα δίνουν προβάδισμα στον Ντιντιέ Ντεσάν για την αντικατάσταση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους φέρεται να είχε κάνει πρόταση στον Ζιντάν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους το καλοκαίρι, όμως η τελική έκβαση της κατάστασης και η συμφωνία του Γάλλου με την Ρεάλ, προσανατολίζει την ομάδα του Τορίνο προς άλλες λύσεις για την αντικατάσταση του Αλέγκρι.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο κανάλι "FOX Sports" στην κορυφή της λίστας της Γιουβέντους βρίσκεται ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο Γάλλος προπονητής είχε ιδιαίτερες προπονητικές επιτυχίες, αφού κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γαλλία το περσινό καλοκαίρι, ενώ σε συλλογικό επίπεδο μετράει και έναν τίτλο πρωταθλήματος με την Μαρσέιγ το 2010.

Ο Ντεσάν έχει συνδυάσει το όνομα του με την Γιουβέντους, καθώς ως ποδοσφαιριστής κέρδισε μαζί της το Champions League το 1996, ενώ είχε παίξει άλλους δύο τελικούς το 1994 και το 1995. Ως προπονητής, ο 50χρονος Γάλλος, ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την Γιούβε ξανά στην Serie A, μετά τον υποβιβασμό της για το σκάνδαλο "Καλτσιόπολις".

Πάντως, το αμερικάνικο κανάλι δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο οι "Μπιανκονέρι" να κοιτάξουν και την λύση του Αντόνιο Κόντε, η οποία έχει πέσει και εκείνη στο τραπέζι, αλλά με λιγότερες πιθανότητες πραγματοποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
H εξομολόγηση του Κριστιάνο: "Μου λείπει ο κόσμος της Ρεάλ"
Γιουβέντους: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φανέλες με το όνομα του Ικάρντι!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ