ΙΝΤΕΡ

Γιουβέντους: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φανέλες με το όνομα του Ικάρντι!

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's opening goal during an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's opening goal during an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Γιουβέντους γλυκοκοιτάζει τον Μάουρο Ικάρντι σε περίπτωση που δεν τα βρει με την Ίντερ και οι πρώτες εμφανίσεις της με το όνομά του πωλήθηκαν ήδη έξω από γήπεδο των "μπιανκονέρι" (PHOTOS).

Ο Μάουρο Ικάρντι εξακολουθεί να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ίντερ, από τη στιγμή που ο Λουτσιάνο Σπαλέτι του πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το έδωσε στον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, και το γεγονός αυτό έχει διχάσει τους οπαδούς των Μιλανέζων για το αν θα πρέπει ο Αργεντινός στράικερ να παραμείνει στην ομάδα ή όχι.

Παρά το γεγονός πάντως ότι υπάρχουν διαφορές στο οικονομικό που δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα, οι άνθρωποι της Ίντερ αισιοδοξούν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή μετά το τελευταίο ραντεβού που είχε ο Μπέπε Μαρότα με τον δικηγόρο του Ικάρντι και θα γίνει σύντομα η επιστροφή του.

Είτε δηλαδή την ερχόμενη Πέμπτη στον αγώνα ρεβάνς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-0 το πρώτο ματς στην Γερμανια) για τους "16" του Europa League, είτε στο "Derby della Madonnina" κόντρα στην Μίλαν στις 17 Μαρτίου.

Ακόμα και έτσι όμως, με την Ίντερ να πιστεύει πως ο Ικάρντι θα αποδεχτεί την πρότασής και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, στο Τορίνο δεν χάνουν την πίστη τους πως το καλοκαίρι του 2019 ο Αργεντινός θα είναι το νέο "κόλπο γκρόσο" της Γιουβέντους, μετά από εκείνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έναν χρόνο νωρίτερα.

Οι φήμες μάλιστα περί εμπλοκής της Γιουβέντους στο θέμα Ικάρντι έχουν πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις ώστε το βράδυ της Παρασκευής να εμφανιστούν για πρώτη φορά σε δημόσια θέα φανέλες της "βέκια σινιόρα" με το όνομα του Ικάρντι και το Νο 9 στην πλάτη.

Γιουβέντους: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φανέλες με το όνομα του Ικάρντι!

Τέτοιες εμφανίσεις πωλούσαν μικροπωλητές έξω από το "Allianz Stadium" στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος που έδωσε η Γιουβέντους κόντρα στην Ουντινέζε (4-1) και μένει να δούμε αν αυτή η επιθυμία της Γιουβέντους θα μετουσιωθεί σε πράξη ή ο παίκτης θα παραμείνει "πιστός στρατιώτης" της Ίντερ, στην οποία άλλωστε αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ