ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Επίσημη πρόταση στον Ζιντάν

FILE - In this May 26, 2018 photo Real Madrid coach Zinedine Zidane smiles after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev. (AP Photo/Efrem Lukatsky, file)
FILE - In this May 26, 2018 photo Real Madrid coach Zinedine Zidane smiles after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev. (AP Photo/Efrem Lukatsky, file) AP

Η Γιουβέντους βρίσκεται από τώρα σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το επόμενο καλοκαίρι, με τον Ζιντάν να βρίσκεται στη πρώτη επιλογή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "El Pais", η Γιουβέντους φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ζινεντίν Ζιντάν, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού η συνεργασία με τον Αλέγκρι δεν θα συνεχιστεί. Μάλιστα, το νέο συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον "Ζιζού" θα έχει διάρκεια μέχρι και το 2022.

Η νέα αυτή είδηση περιπλέκει τα πράγματα γύρω από το μέλλον του Ζιντάν σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του το καλοκαίρι, αφού δημοσιεύματα τη προηγούμενη εβδομάδα μιλούσαν για πρόταση της Ρεάλ στον Γάλλο προπονητή, ώστε να γίνει ο άμεσος αντικαταστάτης του Σολάρι.

Ο "ΖΙζού" φέρεται να απάντησε αρνητικά στον πρόεδρο των "Μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, λέγοντάς του ότι μπορεί να επιστρέψει μόνο το καλοκαίρι στη Μαδρίτη.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι ο Ζιντάν θα καθίσει και πάλι στους πάγκους μετά τις... διακοπές της φετινής σεζόν. Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να μάθουμε με ποια θα ομάδα θα γίνει αυτή η επιστροφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρεάλ: "Τελειώνει" ο Σολάρι, επιστροφή Μουρίνιο ή Ζιντάν
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέρεθ θέλει Μουρίνιο κόντρα σε όλους
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ