ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Επέστρεψε στους μπιανκονέρι ο Μπαρτσάλι

Juventus' Andrea Barzagli, left, and Juventus' Giorgio Chiellini pose with the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Andrea Barzagli, left, and Juventus' Giorgio Chiellini pose with the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Λίγους μήνες αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αντρέα Μπαρτσάλι επιστρέφει στην αγαπημένη του Γιουβέντους, αναλαμβάνοντας μία θέση στο τεχνικό επιτελείο του Μαουρίτσιο Σάρι.

Στις 19 Μαΐου 2019 ο Αντρέα Μπαρτσάλι φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα, με τον Ιταλό στόπερ να ανακοινώνει στο πλαίσιο εκείνης της αναμέτρησης την αποφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών.

Τέσσερις μήνες και έξι ημέρες μετά, ήρθε η ώρα για τη μεγάλη του επιστροφή στην Γιουβέντους από ένα διαφορετικό πόστο, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ο Μπαρτσάλι θα συνεργαστεί εκ νέου με το σύλλογο ως μέλος του τεχνικού τιμ του Μαουρίτσιο Σάρι, με την ιδιότητα του τεχνικού συντονιστή της πρώτης ομάδας.

Juventus' Andrea Barzagli stands prior to the start of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Friday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Andrea Barzagli stands prior to the start of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Friday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Καλωσήρθες σπίτι Αντρέα και καλή δουλειά!", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της "Γιούβε", με τους Τορινέζους να κάνουν επίσης γνωστό ότι η πρώτη προπόνηση στην οποία θα λάβει μέρος ο Μπαρτσάλι θα είναι αυτή της Πέμπτης (26/9).

Σημειώνεται πως ο Μπαρτσάλι, μέλος της εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006, αγωνίστηκε στην βέκια σινιόρα από το 2011 ως το 2019 και σε αυτά τα οκτώ χρόνια θητείας κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και συμμετείχε σε δύο τελικούς Champions League, το 2015 και το 2017.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ