ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Τα λόγια του Αζάρ τον φέρνουν στην πόρτα της Ρεάλ

Chelsea's Eden Hazard eyes the ball during the Europa League semifinal second leg soccer match between FC Chelsea and Eintracht Frankfurt at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Eden Hazard eyes the ball during the Europa League semifinal second leg soccer match between FC Chelsea and Eintracht Frankfurt at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Εντέν Αζάρ αποκάλυψε μετά το τελευταίο ματς της Τσέλσι στο πρωτάθλημα πως έχει πάρει ήδη την απόφασή του για το μέλλον του, με τα σενάρια για συμφωνία του με την Ρεάλ να οργιάζουν.

Είναι με διαφορά ο ποιοτικότερος παίκτης της Τσέλσι και ο άνθρωπος που έχει την πάρει ουκ ολίγες φορές στις πλάτες του τη φετινή σεζόν, όμως όλα δείχνουν πως ο τελικός του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Τσέλσι.

"Πήρα την απόφασή μου. Περιμένω όπως περιμένετε εσείς οι δημοσιογράφοι αλλά και οι οπαδοί. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω νωρίς τις προθέσεις μου αλλά δεν ήταν εφικτό. Έχω διαμηνύσει στους ανθρώπους του συλλόγου τα "θέλω" μου μερικές εβδομάδες πριν.

Για μένα η πρόκριση στους ομίλους του νέου Champions League δεν αλλαζει τα πράγματα. Έχουμε έναν τελικό να παίξουμε, μετά θα δούμε τι θα κάνουμε.

Έχω κάνει την επιλογή μου αλλά δεν αφορά μόνο εμένα", δήλωσε ο Αζάρ μετά το τέλος του αγώνα της Τσέλσι στην έδρα της Λέστερ, κάνοντας τους περισσότερους να σκεφτούν πως δεν θα συνεχίσει την Τσέλσι.

Αυτό άλλωστε άφησε να εννοηθεί και ο Μαουρίτσιο Σάρι, με τον τεχνικό των Λονδρέζων να δηλώνει για την περίπτωση του Βέλγου διεθνούς μεσοεπιθετικού:

"Ο Εντέν ήταν κουρασμένος και για αυτό έμεινε στον πάγκο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Λέστερ ρίχνοντάς τον στο ματς στα τελευταία 25 λεπτά.

Είναι σε αυτή την ομάδα επτά σεζόν και προσπαθεί σε κάθε ματς να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Και τώρα είναι καιρός να σεβαστούμε την απόφασή του. Ελπίζω πάντως να παραμείνει σε εμάς".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Αζάρ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Τσέλσι στο φινάλε της σεζόν παρά τη σφοδρή επιθυμία της διοίκησης και των οπαδών να μείνει στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με την Ρεάλ να φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 100.000.000 ευρώ για να τον ντύσει στα λευκά το καλοκαίρι του 2019.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ