ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Στο "σφυρί" τέσσερις παίκτες για πάνω από 100 εκατ. ευρώ

Chelsea's Ross Barkley reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Ross Barkley reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Η Τσέλσι βγάζει στο... σφυρί τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα τους Μπάρκλεϊ, Μπατσουαγί, Ζουμά και Έμερσον με σκοπό να συγκεντρώσει πάνω από 100.000.000 ευρώ για την αγορά των Τίμο Βέρνερ και Μουσά Ντεμπελέ.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για την Τσέλσι, όπως και για τις περισσότερες ομάδες, εξαιτίας του κορονοϊού. Ωστόσο, εν αντιθέσει με πέρυσι που υπήρχε η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA, οι Λονδρέζοι αναμένεται να κινηθούν δυναμικά για την ενίσχυσή τους.

Μεγάλοι στόχοι της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ είναι ο Μουσά Ντεμπελέ της Λιόν και ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας. Βέβαια, για τον δεύτερο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον κι από τη Λίβερπουλ, με τον Γερμανό επιθετικό να δείχνει πως προτιμάει τους "κόκκινους" λόγω και του Γιούργκεν Κλοπ.

Όμως, για να μπορέσει να κινηθεί πιο ελεύθερα η Τσέλσι, είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί και να παραχωρήσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το " football.london", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα σκέφτονται να βγάλουν στο... σφυρί τέσσερις παίκτες και πιο συγκεκριμένα τους Ρος Μπάρκλεϊ, Μιτσί Μπατσουαγί, Κουρτ Ζουμά και Έμερσον.

Σκοπός, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της βρετανικής ιστοσελίδας, είναι να συγκεντρωθούν πάνω από 100.000.000 ευρώ προκειμένου η ομάδα να έχει τη δυνατότητα να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση για την απόκτηση των παραπάνω παικτών. Για αρκετούς από τους προαναφερθέντες υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες τόσο στην Αγγλία όσο και στο εξωτερικό, αλλά φαντάζει δύσκολο, βάσει και των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σε οικονομικό επίπεδο, τα χρήματα να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα.

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ