ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Πρώτη προπόνηση με τους μπλε για τον Βέρνερ

Leipzig's Timo Werner during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Μία ημέρα αφότου παρακολούθησε διά ζώσης την Τσέλσι να κλείνει θέση στο Champions League τη νέα σεζόν, ο Τίμο Βέρνερ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στο προπονητικό κέντρο των μπλε στο Κόμπαμ.

Η εποχή Τίμο Βέρνερ στην Τσέλσι άρχισε ανεπίσημα την Δευτέρα (27/7). Ο Γερμανός επιθετικός, για τον οποίο η ομάδα του δυτικού Λονδίνου δαπάνησε το ποσό των 53.000.000 λιρών για να τον αποκτήσει από την Λειψία, βρέθηκε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" την Κυριακή και παρακολούθησε το 2-0 των Λονδρέζων απέναντι στην Γουλβς, ενώ μία ημέρα μετά επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο στο Κόμπαμ.

Εκεί δεν βρήκε κάποιους από τους νέους συμπαίκτες του, από τη στιγμή που ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλησε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να τους ανταμείψει για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League μέσω της 4ης θέσης στην Premier League, με τον Γερμανό να μη πτοείται πάντως και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους μπλε.

Ουσιαστικά, άρχισε την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Άρσεναλ και στη ρεβάνς με την Μπάγερν), με τους Λονδρέζους να ευελπιστούν πως θα συνεχίσει από εκεί που... σταμάτησε στην Λειψία, όπου μέτρησε 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τον Βέρνερ, η Τσέλσι έχει κάνει δικό της και τον Ζιγές από τον Άγιαξ, ενώ στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Λονδρέζων βρίσκεται τώρα ο Κάιλ Χάβερτς μετά από την εντυπωσιακή παρουσία που είχε στη φετινή Bundesliga με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ