ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Παίρνει Εντουάρντ Μεντί για αντι-Κέπα

The rennes's goal keeper Mendy Edouard is putting back the ball into play during the league one Strasbourg VS Rennes in Strasbourg Eastern France (AP Photo/Jean-Francois Badias)
The rennes's goal keeper Mendy Edouard is putting back the ball into play during the league one Strasbourg VS Rennes in Strasbourg Eastern France (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Συνεχίζει την κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι η Τσέλσι, καθώς προχωράει την μεταγραφή και του 28χρονου Σενεγαλέζου τερματοφύλακα, Εντουάρντ Μεντί, οποίος ανήκει στην Ρεν.

Η Τσέλσι συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς προχωράει την μεταγραφή του Εντουάρντ Μεντί της Ρεν, σύμφωνα με την Telegraph. Ο 28χρονος Σενεγαλέζος τερματοφύλακας γίνεται κάτοικος Λονδίνου με τη σύμφωνη γνώμη του παλιού τερματοφύλακα της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ, ο οποίος εργάζεται στους "Μπλε" σαν σύμβουλος στρατηγικής.

Ο Μεντί προορίζεται ως αντικαταστάτης του Κέπα, ο οποίος έχει απογοητεύσει με την αγωνιστική του εικόνα στο Στάμφορντ Μπριτζ, αν αναλογιστούμε τα 80.000.000 ευρώ - ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα - που έδωσαν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Κέπα πάντως δεν έχει διάθεση να φύγει, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα στο δυτικό Λονδίνο, και να επανακτήσει την εμπιστοσύνη του Φρανκ Λάμπαρντ.

Photo Credits: AP Photo/Jean-Francois Badias

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ