ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ θέλει να "αρπάξει" ταλέντο της Παρί Σεν Ζερμέν

Chelsea's head coach Frank Lampard applauds fans at the end of the first leg, round of 16, Champions League soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday Feb. 25, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's head coach Frank Lampard applauds fans at the end of the first leg, round of 16, Champions League soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday Feb. 25, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον Καΐ Ρουίς - Ατίλ της Παρί Σεν Ζερμέν, με γαλλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έντονη πίεση από την πλευρά των μπλε για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό.

Η Τσέλσι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι, με τον Πέδρο, τον Γουίλιαν και τον Ολιβιέ Ζιρού να είναι στην πόρτα της εξόδου. Ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του ρόστερ και τον τρόπο παιχνιδιού, εξ ου οι ριζικές αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι.

Μεταξύ των άλλων παικτών που θα κυνηγήσουν οι μπλε, βρίσκεται κι ενας 17χρονος, ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο λόγος για τον Καΐ Ρουίς - Ατίλ, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο, αλλά -απ' ότι φαίνεται- δεν πρόκειται να το εξαντλήσει. Από τη μία η απαίτησή του να προπονείται με την πρώτη ομάδα την ερχόμενη σεζόν, από την άλλη το έντονο ενδιαφέρον των μπλε, δείχνουν πως πολύ σύντομα θα προκύψει η μετακίνηση στο Λονδίνο.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός προστέθηκε στα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν το 2015, όταν έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα ελέω του σκανδάλου που είχε προκύψει στους μπλαουγκράνα για τον... παράνομο τρόπο ένταξης ανήλικων παικτών στη Masia. Φέτος είχε πέντε (5) συμμετοχές στο Youth League της UEFA, δίχως όμως να σκοράρει ή να δώσει ασίστ.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ