ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Η Μπέτις πάει για το μπαμ με Πέδρο

Chelsea's Pedro runs during the Champions League Group H soccer match between Chelsea and Valencia at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Pedro runs during the Champions League Group H soccer match between Chelsea and Valencia at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Μπέτις πάει να κάνει την έκπληξη στην επόμενη μεταγραφική περίοδο και έχει κάνει πρόταση στον Πέδρο, ο οποίος απέρριψε την πρόταση της Τσέλσι.

Ο Πέδρο βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2015 - όταν και μετακόμισε από τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα - αλλά όπως όλα δείχνουν το τέλος της θητείας του στην Τσέλσι φθάνει.

Το συμβόλαιο του 32χρονου με τους μπλε εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ο Ισπανός έχει ήδη απορρίψει την πρόταση επέκτασης για μία ακόμη σεζόν.

Μπορεί ήδη οι δυο ομάδες της ιταλικής πρωτεύουσας, Ρόμα και Λάτσιο, να τον έχουν προσεγγίσει, μπορεί η Αλ Σαντ - με προπονητή τον πρώην συμπαίκτη του στους μπλαουγκράνα, Τσάβι - να τον έχει βάλει στο μάτι, αλλά η Μπέτις προσπαθεί να κάνει την έκπληξη.

Σύμφωνα με την Estadio Deportivo η ομάδα της Σεβίλλης προσπαθεί να κάνει το μπαμ στο παζάρι της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου και να κάνει δικό της τον Πέδρο.

Μόνο εύκολο δεν είναι. Όχι μόνο λόγω του ανταγωνισμού στη διεκδίκησή του, αλλά και λόγω των απαιτήσεων (9.500.000 οι ετήσιες απολαβές τους στην Τσέλσι, σίγουρα το ποσό αυτό θα μειωθεί αρκετά).

Ωστόσο οι βερδιμπλάνκος είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν γη και ύδωρ οικονομικά, αλλά και να παίξουν το "χαρτί" του επαναπατρισμού ως δέλεαρ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ