ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ελεύθερος με εγγύηση ο Χάντσον-Οντόι

Chelsea's Callum Hudson-Odoi during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Callum Hudson-Odoi during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ελεύθερος με εγγύηση έμεινε ο εξτρέμ της Τσέλσι, Καλούμ Χάντσον-Οντόι, μετά τη σύλληψή του για παραβίαση της καραντίνας, έχοντας διαπληκτιστεί και με μια γυναίκα.

Ελεύθερος με εγγύηση έμεινε ο εξτρέμ της Τσέλσι, Καλούμ Χάντσον-Οντόι, μετά τη σύλληψή του για παραβίαση της καραντίνας. Ο 19χρονος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (17/5), έπειτα από καταγγελία γυναίκας στην Αστυνομία και σε Ιατρικό Κέντρο του Δυτικού Λονδίνου, η οποία μάλιστα μπήκε και στο νοσοκομείο με έντονη αδιαθεσία.

Η "Sun" ανέφερε πως γυναίκα θα επισκεπτόταν τον διεθνή Άγγλο, παραβιάζοντας την καραντίνα που υπάρχει ακόμα στην Αγγλία, έπειτα από ραντεβού που είχαν κλείσει οι δύο τους στο διαδίκτυο. Οι γείτονες μίλησαν για όσα είδαν και πως ξύπνησαν από τη φασαρία που υπήρξε όταν έφτασε η αστυνομία.

Η μητροπολιτική αστυνομία σημείωσε ότι αξιωματικοί και η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου κλήθηκαν από μία τραυματισμένη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ένας άνδρας συνελήφθη στο χώρο και παρέμεινε υπό κράτηση. Αυτός ήταν ο Καλούμ Χάντσον-Οντόι.

Η Τσέλσι δεν έχει σχολιάσει το θέμα μέχρι στιγμής. Ο 19χρονο ςείχε κάνει 17 εμφανίσεις στην Premier League φέτος, μέχρι να μπει stop εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Με την εθνική Αγγλία έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του και μετράει τρεις συμμετοχές με τα "λιοντάρια".

Νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως η σύλληψη του Χάντσον-Οντόι έγινε μετά από κατηγορία για βιασμό μετά από κατηγορία ενός μοντέλου το οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ