ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο έβαλε την Άρσεναλ στο "κόλπο" του τίτλου

Ο Μουρίνιο έβαλε την Άρσεναλ στο "κόλπο" του τίτλου

Η Τσέλσι αύξησε τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι στο +6 όμως για τον Ζοζέ Μουρίνιο έχει πλέον προστεθεί και η Άρσεναλ στις διεκδικήτριες του τίτλου. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Λένε πως στους δύο τρίτος... δεν χωρεί όμως σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τη Σαουθάμπτον , δεν είναι μόνο η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικήτριες του τίτλου στην φετινή Premier League αλλά και η Άρσεναλ .

"Φυσικά και η Άρσεναλ βρίσκεται μέσα στη μάχη του τίτλου. Η θέση μας είναι καλύτερη τόσο από την Μάντσεστερ Σίτι (+6 με ματς λιγότερο η Τσέλσι) όσο και από την Άρσεναλ (+7 με ματς λιγότερο) αλλά και οι δύο είναι στην κούρσα.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Το κάθε ματς είναι δύσκολο, εμείς όμως είμαστε εδώ", δήλωσε ο τεχνικός των Λονδρέζων, για να συμπληρώσει:

Ο Μουρίνιο έβαλε την Άρσεναλ στο "κόλπο" του τίτλου

"Εάν κάποιος μου είχε πει τον Αύγουστο ότι, στο τέλος του Μαρτίου, θα ήμασταν έξι πόντους μπροστά και με ματς λιγότερο, θα υπέγραφα αμέσως για να γίνει κάτι τέτοιο".

Σημειώνεται πάντως ότι τα όσα δήλωσε ο "special one" στη συνέντευξη Τύπου ήρθαν σε σύγκρουση με δηλώσεις του αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Τσέλσι-Σαουθάμπτον. Τότε, όταν δημοσιογράφος του είπε πως το μομέντουμ είναι υπέρ της Άρσεναλ (μετράει 5 σερί νίκες και 8 στα τελευταία 9 ματς) ο Μουρίνιο απάντησε:

"Ποιό μομέντουμ; Το 1-3 από τη Μονακό; Ή το 3-0 επί της Γουέστ Χαμ; Εξαρτάται ποιό μομέντουμ έχουμε υπόψη μας".

Η κατάταξη των επτά πρώτων ομάδων της βαθμολογίας της Premier League:

Ο Μουρίνιο έβαλε την Άρσεναλ στο "κόλπο" του τίτλου
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ