ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αζάρ αποκάλυψε τι είπε στον Στάριτζ

Ο Αζάρ αποκάλυψε τι είπε στον Στάριτζ

Ο Εντεν Αζάρ ρωτήθηκε για το τι είπε στον Στάριτζ μετά το τέλος του αγώνα της Τσέλσι με την Λίβερπουλ και αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του στους μπλε.

Τσέλσι και Λίβερπουλ συναντήθηκαν δύο φορές στις τελευταίες τέσσερις ημέρες κι αν θέλουμε να βρούμε δύο πρωταγωνιστές αυτοί ήταν δίχως αμφιβολία οι Εντεν Αζαρ και Ντάνιελ Στάριτζ οι οποίοι πέτυχαν συνολικά τέσσερα γκολ από τα πέντε που σημείωσαν οι ομάδες τους.

Το βράδυ του Σαββάτου η Λίβερπουλ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Στάνφορντ Μπριτζ μετά από εκπληκτικό τέρμα του επιθετικού της.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Αζάρ έσπευσε να αγκαλιάσει τον Στάριτζ και οι δυο τους είχαν σύντομο διάλογο. Όπως ήταν φυσιολογικό ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το τι είπαν οι δυο τους με Αζάρ να τονίζει χαμογελώντας: "Του είπα ότι το γκολ που πέτυχε δεν ήταν κακό".

Στη συνέχεια αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι: "Σκόραρε δύο φορές. Μία την Τετάρτη και μία σήμερα όπως εγώ. Μάλλον προσπαθεί να μου μοιάσει, αλλά όχι, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του για λίγο στην Τσέλσι και γνωρίζω ότι είναι ένας φανταστικός παίκτης. Τα προηγούμενα χρόνια είχε κάποιους τραυματισμούς, αλλά όταν είναι μέσα στο γήπεδο μπορεί να πετύχει γκολ σαν και αυτό. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Όχι για την Τσέλσι, αλλά για εκείνον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ