ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι - Λίβερπουλ 1-1: Με γκολάρα του Στάριτζ η Λίβερπουλ έμεινε στην κορυφή

Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ απέδρασε με το 1-1 από το "Στάμφορντ Μπριτζ" και παραμένει στην κορυφή της Premier League μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι. Γκολάρα του Στάριτζ στο 89', ο Αζάρ είχε ανοίξει το σκορ στο 25'. (VIDEOS)

Πριν λίγες ημέρες, ο Εντέν Αζάρ σημείωσε ένα υπέροχο γκολ και η Τσέλσι επιβλήθηκε 1-2 της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, αποκλείοντάς την από την συνέχεια του League Cup. Απόψε (29/9), ο Βέλγος "χτύπησε" και πάλι με πολύ όμορφο γκολ στο 25ο λεπτό, όμως αυτή την φορά δεν έφτανε για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς και να βρεθεί στην κορυφή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε άσο από το μανίκι του στο 86', βάζοντας τον Ντάνιελ Στάριτζ στο παιχνίδι και εκείνος τρία λεπτά μετά σημείωσε ένα τρομερό γκολ με αριστερό σουτ, χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη στην κορυφή του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς, μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία και πλέον συγκατοικεί μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία νωρίτερα είχε νικήσει εύκολα με 2-0 την Μπράιτον.

Όσο για την Τσέλσι που βρέθηκε κοντά στο τρίποντο, έχει δυο βαθμούς λιγότερους, μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Η άλλη απώλεια βαθμών ήταν το 0-0 με την συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Πέρα από τα δυο γκολ, οι δυο ομάδες είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά τόσο ο Κέπα όσο και ο Άλισον επενέβησαν για να αποσοβήσουν την παραβίαση της εστίας τους, με χαρακτηριστικές τις αποκρούσεις σε προσπάθειες των Μανέ και Αζάρ. Επίσης, μια φορά ο Σαλάχ είδε τον Ρίντιγκερ να διώχνει πάνω στην γραμμή και άλλη μια ο Νταβίντ Λουίζ απομάκρυνε σε κεφαλιά του Φιρμίνο.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Κόβατσιτς (80' Μπάρκλεϊ), Γουίλιαν (73' Μόουζες), Αζάρ, Ζιρού (65' Μοράτα)

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Βαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (78' Κεϊτά), Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ (86' Στάριτζ), Μανέ, Σαλάχ (66' Σατσίρι), Φιρμίνο

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 ( 5' Φελίπε Άντερσον, 43' Γιαρμολένκο, 84' Αρναούτοβιτς / 71' Ράσφορντ)

Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον 2-0 ( 29' Στέρλινγκ, 65' Αγουέρο)

Άρσεναλ - Γουότφορντ 2-0 ( 80' Κάρτκαρτ (αυτ), 83' Οζίλ)

Χάντερσφιλντ - Τότεναμ 0-2 ( 26', 34'Κέιν)

Έβερτον - Φούλαμ 3-0 ( 57', 89'Σίγκουρτσόν, 66' Τοσούν)

Νιούκαστλ - Λέστερ 0-2 ( 30' Βάρντι, 73'Μαγκουάιρ)

Γουλβς - Σαουθάμπτον 2-0 ( 79' Καβαλέιρο, 87' Κάστρο)

Τσέλσι - Λίβερπουλ 1-1 (25' Αζάρ / 89' Στάριτζ)

Κάρντιφ - Μπέρνλι (30/9, 18:00)

Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας (1/10, 22:00)

Αναλυτικά η βαθμολογία της Premier League

AP Photo/Rui Vieira

Τα γκολ του αγώνα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ