ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθάρισαν Σίτι, Τότεναμ και Άρσεναλ

Manchester City's Sergio Aguero celebrates scoring his side's first goal of the game against Cardiff City during the English Premier League soccer match at The Cardiff City Stadium, in Cardiff, Wales, Saturday Sept. 22, 2018. (David Davies/PA via AP)
Manchester City's Sergio Aguero celebrates scoring his side's first goal of the game against Cardiff City during the English Premier League soccer match at The Cardiff City Stadium, in Cardiff, Wales, Saturday Sept. 22, 2018. (David Davies/PA via AP) DAVID DAVIES/PA VIA AP

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι σε Μπράιτον και Χάντερσφιλντ, ενώ το τρίποντο πήρε και η Άρσεναλ. Νίκες και για Έβερτον, Λέστερ και Γουλβς. (VIDEOS)

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι για να νικήσει την Μπράιτον για την 7η αγωνιστική της Premier League και να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο, φτάνοντας τους 19 βαθμούς. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία, παραμένοντας αήττητη. Ο Στέρλινγκ στο 29' και ο Αγκουέρο στο 65' πέτυχαν τα γκολ για τους "Πολίτες", που κοιτάζουν πλέον το Champions League μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Λιόν στο "Etihad Stadium".

Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ που έπαιξε χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Κάρτκαρτ στο 80' για να ξεκλειδώσει την άμυνα της Γουότφορντ και να φτάσει στους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Εζίλ στο 83' πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, που έφτασε τις πέντε νίκες και τους 15 βαθμούς, ούσα σε ανοδική τροχιά.

Εύκολη νίκη με δυο γκολ του Κέιν στο 26' και στο 34' σημείωσε η Τότεναμ στην έδρα της Χάντερσφιλντ και έφτασε επίσης τους 15 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει σημειώσει ούτε μια νίκη φέτος και τα πράγματα είναι δύσκολα στη μάχη της παραμονής.

Εξάλλου, η Νιούκαστλ έχασε και από τη Λέστερ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού και φαίνεται πως θα δώσει μάχη για την παραμονή της. Οι "αλεπούδες" προηγήθηκαν με τον Βάρντι στο 30' και ο Μαγκουάιρ στο 73' έκανε το 0-2 για την ομάδα του, που μετράει πλέον 12 βαθμούς. Η Λέστερ θέλει να παλέψει για να βγει στην Ευρώπη φέτος.

Με τέρματα των Καβαλέιρο (79') και Κάστρο (87'), η Γουλβς επιβλήθηκε 2-0 της Σαουθάμπτον, ενώ με το ίσιο σκορ επιβλήθηκε η Έβερτον της Φούλαμ στο "Γκούντισον Παρκ". Ο Σίγκουρντσον στο 57' και στο 89' και ο Τοσούν στο 66' σημείωσαν τα γκολ των "ζαχαρωτών" του Μάρκο Σίλβα, που πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους φέτος και έχουν εννέα βαθμούς.

Χαρακτηριστικό είναι πως και τα πέντε παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 17:00, ολοκληρώθηκαν με το ίδιο σκορ, 2-0! Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη νέο στραπάτσο, χάνοντας 3-1 από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 ( 5' Φελίπε Άντερσον, 43' Γιαρμολένκο, 84' Αρναούτοβιτς / 71' Ράσφορντ)

Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον 2-0 ( 29' Στέρλινγκ, 65' Αγουέρο)

Άρσεναλ - Γουότφορντ 2-0 ( 80' Κάρτκαρτ (αυτ), 83' Οζίλ)

Χάντερσφιλντ - Τότεναμ 0-2 ( 26', 34'Κέιν)

Έβερτον - Φούλαμ 3-0 ( 57', 89'Σίγκουρτσόν, 66' Τοσούν)

Νιούκαστλ - Λέστερ 0-2 ( 30' Βάρντι, 73'Μαγκουάιρ)

Γουλβς - Σαουθάμπτον 2-0 ( 79' Καβαλέιρο, 87' Κάστρο)

Τσέλσι - Λίβερπουλ (19:30)

Κάρντιφ - Μπέρνλι (30/9, 18:00)

Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας (1/10, 22:00)

David Davies/PA via AP

Αναλυτικά η βαθμολογία της Premier League

Δείτε όλα τα γκολ...

Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον 2-0

Άρσεναλ - Γουότφορντ 2-0

Χάντερσφιλντ - Τότεναμ 0-2

Νιούκαστλ - Λέστερ 0-2

Γουλβς - Σαουθάμπτον 2-0

Έβερτον - Φούλαμ 3-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ