ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι - Λίβερπουλ 1-1: H αγκαλιά των σκόρερς Στάριτζ - Αζάρ στο φινάλε

Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Στάριτζ έριξε μαχαιριά στην καρδιά της Τσέλσι με τρομερό γκολ στο 89' όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Αζάρ να τον αγκαλιάσει στο φινάλε, για να προσφέρουν το highlight της βραδιάς (VIDEO).

Τσέλσι και Λίβερπουλ δεν έδειξαν την κλάση και το μεγαλείο τους μόνο στα 94 λεπτά της μεταξύ τους κόντρας όπου έπαιξαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και το φινάλε τις βρήκε ισόπαλες με σκορ 1-1 αλλά και αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Ήταν εκείνη ακριβώς τη στιγμή που ο Ντάνιελ Στάριτζ πανηγύριζε για το γκολ που πέτυχε στο 89' και με το οποίο διατήρησε το αήττητο της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα και ο Εντέν Αζάρ τον πλησίασε.

Όχι μόνο για να του δώσει το χέρι αλλά και να τον αγκαλιάσει, με τους σκόρερ του αγώνα να συγχαίρουν ο ένας τον άλλο και να χαμογελούν, δίνοντας το καλό παράδειγμα και στους φίλους των δύο ομάδων στις εξέδρες.

Είχαν μάλιστα και... μιμητές αφού την ίδια ώρα οι Σάρι και Κλοπ αγκαλιάζονταν, με τα χαμόγελα να είναι διάπλατα και για τους δύο προπονητές, παρά το γεγονός πως αμφοτεροι έχασαν από δύο βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ