ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Σφήνα" της Μπαρτσελόνα στην Ίντερ για Βιδάλ

Munich's Arturo Vidal celebrates the opening goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Matthias Balk/dpa via AP)
Munich's Arturo Vidal celebrates the opening goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Matthias Balk/dpa via AP) MATTHIAS BALK/DPA VIA AP

Μετά την πολύκροτη υπόθεση Μάλκομ, η Μπαρτσελόνα επιχειρεί να μπει "σφήνα" και στην επικείμενη μετακίνηση του Αρτούρο Βιδάλ στην Ίντερ, τσαλακώνοντας τα σχέδια των "νερατζούρι".

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση μετακίνησης του Αρτούρο Βιδάλ στην Ίντερ , καθώς η Μπαρτσελόνα φέρεται να μπαίνει δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησής του, προσπαθώντας να βγάλει νοκ-άουτ από το μεταγραφικό παιχνίδι τους Μιλανέζους.

Σε... σπεσιαλιτέ αναδεικνύεται η "αρπαγή" παικτών για τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι φαίνεται πως βαθμολογούνται με άριστα στις διαπραγματευτικές ικανοτήτες, καθώς μετά το happy end με τον Μάλκομ , αυτή τη φορά σχεδιάζουν την "κλοπή" του Χιλιανού μέσου.

Δύο δρόμους έχει η (ποδοσφαιρική) ζωή για τον 31χρονο μέσο, καθώς σύμφωνα με τον υιό του και δημοφιλή youtuber, Αλονσίτο, ο πατέρας του καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε Μιλανέζους και Καταλανούς, αφού βρίσκεται εκτός πλάνων του νέου προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει επιτακτικά από τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου την προσθήκη ενός χαφ, ύστερα από την πώληση του Παουλίνιο , που επανήλθε στο δρόμο του... μεταξιού, επιστρέφοντας στην κινεζική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, για χάρη της πρώην ομάδας του, Γκουανγκζού Εβεργκράντε.

Ο "Τσινγκούρι" βλέπει τον ένα στόχο να χάνεται μετά τον άλλο, αφού ύστερα από την περίπτωση του εκκολαπτόμενου αστέρα του Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, που δεν ευδοκίμησε, η μεταγραφική δυστοκία συνεχίστηκε και με τον άσο της Παρί, Αντριέν Ραμπιό , ο οποίος -όπως όλα δείχνουν- θα μείνει στον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Θα συμβεί το ίδιο και με τον διεθνή με τους "ρόχας" άσο; Πάντως, τα οικονομικά "θέλω" των Βαυαρών για την παραχώρηση του λάτιν χαφ μεταφράζονται σε 30 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: Matthias Balk/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ