ΙΝΤΕΡ

Κλείνει στην Ίντερ ο Βιδάλ, παίρνει και Βρσάλκο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το σίριαλ φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, αφού η Μπάγερν Μονάχου έδωσε το πράσινο φως για τον δανεισμό του Χιλιανού μέσου στην Ίντερ. Στους "νερατζούρι" και ο Σίμε Βρσάλκο.

Μετά από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Αρτούρο Βιδάλ και τις δύο ομάδες, φαίνεται πως επήλθε συμφωνία.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Χιλιανός θα μετακομίσει στο Μιλάνο για να αγωνιστεί με την Ίντερ, ως δανεικός για ένα χρόνο, ενώ το καλοκαίρι του 2019 θα μπει ρήτρα αγοράς ύψους 30.000.000 ευρώ (ίσως και λιγότερο). Το θέμα αναμένεται να τελειώσει τις προσεχείς ώρες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την γειτονική χώρα.

Φυσικά αυτός που πρέπει να πετάει στα σύννεφα είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, αφού βλέπει ως μετά τον Ναϊνγκολάν άλλος ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής έρχεται να προστεθεί στην μεσαία γραμμή της ιταλικής ομάδας.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΣΑΛΚΟ

Η ενίσχυση της Ίντερ δεν σταματάει εδώ, αφού σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, επήλθε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά του Σίμε Βρσάλκο.

Ο Κροάτης διεθνής ήταν ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η χώρα του να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Απόρροια των εμφανίσεών του ήταν το ενδιαφέρον των "νερατζούρι", που μεταφράστηκε σε πρόταση 6.500.000 ευρώ για μονοετή δανεισμό και 17.500.000 ευρώ για υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι του 2019.

Οι "ροχιμπλάνκος" αποδέχθηκαν την πρόταση και πλέον μένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ