ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Δεν συνέβη τίποτα μεταξύ Μέσι και Σαράμπια"

Σετιέν: "Δεν συνέβη τίποτα μεταξύ Μέσι και Σαράμπια"

Το κρίσιμο ματς με την Ατλετικο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για την Μπαρτσελόνα, με τον Κίκε Σετιέν να απαντά στη συνέντευξη Τύπου για την ένταση εντός της ομάδας του μετά το 2-2 με την Θέλτα.

Το τελευταίο 24ωρο μόνο ευχάριστο δεν είναι για την Μπαρτσελόνα, με το ισόπαλο 2-2 με την Θέλτα στο "Μπαλαΐδος" να έχει φέρει ισχυρούς κλυδωνισμούς στο σύλλογο και να απειλεί να τινάξει στον αέρα τη σχέση μεταξύ του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών.

Υπάρχει άλλωστε video που κυκλοφόρησε στα social media και το οποίο δείχνει τον Λιονέλ Μέσι να μη δίνει σημασία σε οδηγίες που του έδινε ο βοηθός του Σετιέν, Έντερ Σαράμπια, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Marca" οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής είχαν θερμό διάλογο στα αποδυτήρια, δείγμα του κακού κλίματος στην ομάδα.

Τι γνώμη έχει όμως για όλα αυτά ο Κίκε Σετιέν; Ο έμπειρος τεχνικός παραχώρησε την Δευτέρα συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του Μέσι με τον Σαράμπια, ενώ για την κουβέντα/ξεκαθάρισμα που φέρεται να είχε με τους παίκτες του, τόνισε πως περιστράφηκε γύρω από ποδοσφαιρικά ζητήματα.

"Μέσα στην ομάδα ο καθένας έχει το ρόλο του. Ο κάθε παίκτης ξέρει τι είναι αυτό που μπορεί να προσφέρει και τι είναι αυτό που πρέπει να θυσιάσει για την ομάδα. Κάνουμε πολλές συζητήσεις με τους παίκτες μας, την Κυριακή η κουβέντα είχε να κάνει με το να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε.

Είναι λογικό να υπάρχουν διαφορές και διαφωνίες. Ούτε εγώ ήμουν εύκολος χαρακτήρας ως ποδοσφαιριστής. Αυτό που έχει σημασία είναι να πείσεις τους παίκτες να ακολουθήσουν όλοι το γενικό πλάνο. Υπάρχει μία καλή συνεργασία με τους παίκτες, δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Σετιέν στη συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει:

Barcelona's head coach Quique Setien, center, talks with Barcelona's Ivan Rakitic during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar)
Barcelona's head coach Quique Setien, center, talks with Barcelona's Ivan Rakitic during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar) AP PHOTO/LALO VILLAR

"Οι συζητήσεις που κάνουμε, είναι ποδοσφαιρικές. Τα πράγματα είναι απλά, θα αλλάξουν όταν θα κερδίζουμε παιχνίδια και θα έρχονται επιτυχίες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθούμε.

Οι παίκτες θα πρέπει να υπηρετήσουν το σχέδιο, είμαστε ομάδα και οφείλουμε να λειτουργούμε ως ομάδα. Θα πρέπει να θυσιάζουμε προσωπικά πράγματα για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ πως όλη αυτή η κατάσταση είναι καινούρια για μένα, έζησα παρόμοιες καταστάσεις στην Λας Πάλμας και στην Μπέτις".

Όσον αφορά στο αν υπήρχε εκνευρισμός του Μέσι με τον βοηθό του, Έντερ Σαράμπια, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Θέλτα και το αν θεωρεί πως άργησε να αντιδράσει από τον πάγκο περνώντας στο ματς τον Γκριεζμάν, ο Σετιέν δήλωσε:

"Ο Γκριεζμάν; Μόνο 11 μπορούν να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο κάθε φορά. Κάποιες φορές θα παίζει ο ένας και κάποιες άλλες οι άλλοι. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, ανεξάρτητα από την ιεραρχία που υπάρχει. Δεν συνέβη τίποτα μεταξύ του Μέσι και του Σαράμπια".

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΚΕ ΣΕΤΙΕΝ ΕΝΟΨΕΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θέλτα - Μπαρτσελόνα 2-2: Οδυνηρή γκέλα για τους μπλαουγκράνα
Σουάρες: "Τι συμβαίνει εκτός έδρας; Για αυτό είναι οι προπονητές"
Μπαρτσελόνα: Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ παικτών και Σετιέν μετά την ισοπαλία
Μπαρτσελόνα: Η στιγμή που ο Μέσι αγνόησε επιδεικτικά τον βοηθό του Σετιέν
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ