ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ παικτών και Σετιέν μετά την ισοπαλία

Barcelona's head coach Quique Setien, right, stands next to his players during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar)
Barcelona's head coach Quique Setien, right, stands next to his players during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar) AP

Έντονη συζήτηση είχαν στ' αποδυτήρια του Μπαλαΐδος οι παίκτες της Μπαρτσελόνα με τον προπονητή της ομάδας, Κίκε Σετιέν, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Θέλτα. Ανοικτή αμφισβήτηση στο πρόσωπο του 61χρονου.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε δύο φορές στο Μπαλαΐδος με τον Σουάρες από ασίστ του Μέσι αλλά έμεινε στο 2-2 με την Θέλτα και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

Η βαθμολογική απώλεια επανέφερε την εσωστρέφεια στο στρατόπεδο των μπλαουγκράνα, αν και ο ασκός του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε από τις δηλώσεις του Λουίς Σουάρες λίγο μετά τη λήξη του ματς στη Γαλικία.

Μπορεί ο Ζεράρ Πικέ με ανάρτησή του στο Twitter να έστειλε μήνυμα ανασύνταξης, αλλά η Marca αποκαλύπτει την έντονη συζήτηση στα αποδυτήρια του Μπαλαΐδος μετά από τη λήξη του ματς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι σχέσεις των παικτών με τον προπονητή βρίσκονται σε κακό σημείο καθώς αμφισβήτησαν ανοικτά τις επιλογές του Κίκε Σετιέν τόσο όσον αφορά στις αλλαγές (θεωρείται ότι καθυστέρησε να ρίξει στη μάχη τον Γκριεζμάν και τον Αρτούρ) όσο και στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τη Marca οι τόνοι ανέβηκαν στη διάρκεια της συζήτησης, ενώ αρκετά μέλη της ομάδας εξέφρασαν την άποψη ότι βαδίζοντας σε αυτό το δρόμο η Μπαρτσελόνα δεν έχει ελπίδα να κατακτήσει τον τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οδυνηρή γκέλα για τους μπλαουγκράνα
Ο Μέσι έπιασε κορόιδο την άμυνα των γηπεδούχων
Πικέ: "Είμαστε η Μπαρτσελόνα κι ακόμη δεν τελείωσε τίποτα"

Photo credits: AP Photo/Lalo Villar

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ