ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σεμέδο: "Ευλογία να παίζεις με Μέσι και Κριστιάνο"

FC Barcelona's new signing Nelson Semedo arrives for a press conference during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, July 14, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's new signing Nelson Semedo arrives for a press conference during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, July 14, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μόνο εκείνος και ο Αντρέ Γκόμες έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται ως συμπαίκτες τόσο του Μέσι όσο και του Κριστιάνο Ρονάλντο οπότε ο Νέλσον Σεμέδο έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευλογημένος.

Πως είναι να έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς ως συμπαίκτης τόσο του Μέσι όσο και του Κριστιάνο Ρονάλντο; Σε αυτή την ερώτηση απάντησε ο 24χρονος μπακ των Καταλανών Νέλσον Σεμέδο ο οποίος είναι ο ένας από τους δύο παίκτες που μπορούν να τοποθετηθούν σχετικά.

Ο άλλος είναι συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και στην Μπαρτσελόνα, Αντρέ Γκόμες.

Αμφότεροι, αγωνίζονται έχοντας συμπαίκτη τον Μέσι στους "μπλαουγκράνα", ενώ στην αντιπροσωπευτική ομάδα της χώρας τους έχουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αρχικά, ο Νέλσον Σεμέδο φρόντισε να υπερασπιστεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κριτική που δέχεται για το γεγονός ότι δεν σκοράρει συχνά φέτος.

"Δεν σκοράρει αρκετά στο πρωτάθλημα, αλλά δίνει ασίστ. Παράλληλα καταφέρνει και σκοράρει στο Champions League. Δεν φταίει εκείνος κατά τη γνώμη μου. Είναι ένα γενικό πρόβλημα της ομάδας και εκείνος τιμωρείται κατά κάποιο τρόπο. Δεν παίρνει πολλές καλές πάσες και γενικότερα η ομάδα του δεν μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Παραμένει όμως ένας μεγάλος παίκτης" τόνισε αρχικά ο μπακ της Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως είναι να αγωνίζεσαι τόσο με τον Μέσι όσο και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και απάντησε: "Το να αγωνίζεται με τον Μέσι και τον Κριστιάνο είναι ευλογία. Μόνο εγώ και ο Αντρέ Γκόμες είμαστε οι μόνοι που έχουμε αυτή τη στιγμή το προνόμιο του να μπορούμε να είμαστε συμπαίκτες με τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι φανταστικό το να αγωνίζεσαι μαζί τους"

Σε ερώτηση που του έγινε για το με ποιον είναι ευκολότερο να παίξεις είπε: "Με αυτούς τους δυο είναι εύκολο να παίζεις. Είναι φανταστικοί κάτι που το αποδεικνύουν οι αριθμοί και τα ρεκόρ τους. Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους αλλά είναι εξίσου εύκολο το να αγωνιστείς με οποιονδήποτε από αυτούς τους δύο. Τους δίνεις την μπάλα και εκείνοι αποφασίζουν"

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ