ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι Ισπανοί αμφισβητούν το μέλλον του Βαλβέρδε

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 30, 2019. FC Barcelona will play against Liverpool in a first leg semifinal Champions League soccer match on Wednesday, May 1. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 30, 2019. FC Barcelona will play against Liverpool in a first leg semifinal Champions League soccer match on Wednesday, May 1. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τα ισπανικά Μέσα, αλλά και ο ίδιος ο κόσμος ασκούν δριμύτατη κριτική προς τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά τον ιστορικό αποκλεισμό απέναντι στη Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα την Τρίτη (7/5) υπέστη συντριπτική ήττα με 4-0 από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, με τους "κόκκινους" να παίρνουν μία ιστορική πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Τα διθυραμβικά σχόλια προς το πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών, έδωσαν τη θέση τους στη δριμύτατη κριτική. Από το πρωί της Τετάρτης οι ισπανικές εφημερίδες μιλούν το για κάζο του αιώνα, ενώ αρχίζουν και ακούγονται ψίθυροι αμφισβήτησης για το μέλλον του προπονητή των "μπλαουγκράνα".

Σχολιάζεται έντονα το γεγονός, ότι παρά την κυριαρχία σε εθνικό επίπεδο, στο Champions League η Μπαρτσελόνα έχει αποκλειστεί με τον ίδιο τρόπο δύο συνεχόμενες χρονιές, δηλαδή με ανατροπή στο δεύτερο παιχνίδι νοκ-άουτ φάσης. Πέρσι συνέβη αυτό με τη Ρόμα, όπου από το 4-1 του πρώτου αγώνα οι Ρωμαίοι έκαναν το comeback με 3-0 στην έδρα τους και φέτος με τη Λίβερπουλ.

Μάλιστα, η MARCA κάνει και ψηφοφορία, στην οποία ρωτάει τους αναγνώστες της αν θέλουν τον Βαλβέρδε στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" και την επόμενη σεζόν, με το 70% να απαντάει αρνητικά.

Πάντως, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ερωτηθείς για το μέλλον του Ισπανού προπονητή αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα στο "Άνφιλντ", δεν θέλησε να δώσει ακριβή απάντηση δηλώνοντας: "Δεν πρόκειται να πάρουμε απόφαση εν βρασμώ ψυχής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Λόβρεν αποκάλυψε τι είπε ο Κλοπ στους παίκτες πριν τη μεγάλη ανατροπή!
Το ball boy που έδωσε την ασίστ... πριν την ασίστ στο τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ