ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mπαρτσελόνα: Ο Μάλεν είναι ο νέος στόχος των Καταλανών

Netherlands' Donyell Malen, center, celebrates after scoring his side's third goal during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Germany and the Netherlands at the Volksparkstadion in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Netherlands' Donyell Malen, center, celebrates after scoring his side's third goal during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Germany and the Netherlands at the Volksparkstadion in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Ντόνιελ Μάλεν ενθουσιάζει με Αϊντχόφεν και Εθνική Ολλανδίας με την Μπαρτσελόνα να εμφανίζεται έτοιμη να κάνει πρόταση έτσι ώστε να τον αποκτήσει.

Ο Ντόνιελ Μάλεν κάνει πράγματα και θαύματα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν με την φανέλα της Αϊντχόφεν. Τα δέκα γκολ που έχει πετύχει σε μόλις εννέα εμφανίσεις στην Eredivisie αλλά και η συνολική παρουσία του, του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Ολλανδίας και μάλιστα έχει ήδη βρει τον ρόλο του στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Μόλις στα 20 του χρόνια έχει καταφέρει να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά, με την Μπαρτσελόνα να εμφανίζεται έτοιμη να κάνει κρούση για να τον αποκτήσει.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Καταλανική " Sport" που έχει στο εξώφυλλό της τον νεαρό επιθετικό που σκοράρει κατά ριπάς και αναφέρει πως αυτός θα είναι ο επόμενος στόχος των "μπλαουγκράνα" για το επόμενο καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής, ο Μάλεν έχει πετύχει 16 τέρματα σε 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν και ήδη η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί στα 18 εκατ. ευρώ.

Το πρωτοσέλιδο της "Sport":

Mπαρτσελόνα: Ο Μάλεν είναι ο νέος στόχος των Καταλανών

Photo Credits: AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ