ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Με ρετρό εμφάνιση στο νέο ραντεβού με την Ρεάλ

Barcelona forward Luis Suarez, right, celebrates with Barcelona forward Lionel Messi after scoring his side's opening goal during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 27, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Barcelona forward Luis Suarez, right, celebrates with Barcelona forward Lionel Messi after scoring his side's opening goal during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 27, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Με ρετρό εμφάνιση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 θα παραταχτεί το βράδυ του Σαββάτου στο "Μπερναμπέου" η Μπαρτσελόνα, στο δεύτερο διαδοχικό ραντεβού της με την Ρεάλ.

Με ρετρό εμφάνιση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 θα παραταχτεί το βράδυ του Σαββάτου στο "Μπερναμπέου" η Μπαρτσελόνα, στο δεύτερο διαδοχικό ραντεβού της με την Ρεάλ.

Τρεις ημέρες μετά το ραντεβού τους για τον δεύτερο ημιτελικό του Copa del Rey όπου η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος" αλλά αυτή τη φορά έχοντας βάλει μία έξτρα πινελιά.

Αυτή αφορά την εμφάνισή της, με τους "μπλαουγκράνα" να παρατάσσονται στο χορτάρι του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" φορώντας ρετρό εμφάνιση: εκείνη με την οποία εγκαινίασε τη συνεργασία της με την Nike τη σεζόν 1998-99.

Μπαρτσελόνα: Με ρετρό εμφάνιση στο νέο ραντεβού με την Ρεάλ

Πρόκειται για εμφάνιση όπου δεν υπήρχε χορηγός στο μπροστινό μέρος της φανέλας και την οποία είχαν φορέσει μεταξύ άλλων οι Ριβάλντο, Φίγκο, Πεπ Γκουαρδιόλα και Πάτρικ Κλάιφερτ, με τους "μπλαουγκράνα" να κατακτούν μάλιστα τον τίτλο εκείνη τη σεζόν (συμπλήρωναν έναν αιώνα ζωής) αλλά να αποκλείονται ση φάση των ομίλων του Champions League από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με το "Mundial Magazine", η "Μπάρσα" θα κατέβει στο χορτάρι του "Μπερναμπέου" για το ματς πρωταθλήματος με την Ρεάλ φορώντας αυτές τις συλλεκτικές εμφανίσεις, που με τη σειρά τους θα βγουν στην κυκλοφορία, με την αυθεντική να τιμάται 140 ευρώ και την ρέπλικα 90 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Andrea Comas

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ