ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-3: "Πάρτι" με Σουάρες και τελικός

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-3: "Πάρτι" με Σουάρες και τελικός

Η Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Σουάρες των δύο γκολ και τον Μέσι σε κακή βραδιά, ταπείνωσε με 3-0 την Ρεάλ στο "Μπερναμπέου" και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey (VIDEOS).

Δεν χρειάστηκε να κάνει ο Λέο Μέσι τα δικά του για να προσπεράσει η Μπαρτσελόνα το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης με 0-3 και να βρεθεί στον τελικό του Copa del Rey, εκεί που θα παίξει ή με την Βαλένθια ή την Μπέτις.

Οι Καταλανοί παρότι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και δεν απέδωσαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν σμπαράλια την άμυνα της "βασίλισσας" και μάλιστα σε διάστημα 23 λεπτών και τον Λουίς Σουάρες πρωταγωνιστή.

Ο Ουρουγουανός στο 50' συνεργάστηκε όμορφα με τον Ντεμπελέ και όταν βρέθηκε σε απόσταση για να "πυροβολήσει" πλάσαρε ιδανικά τον Κέιλορ Νάβας για το 1-0. Στο 69' έγινε το 2-0 με αυτογκόλ του Βαράν, αλλά τον Σουάρες να βρίσκεται μέσα στη φάση, μπερδεύοντας τον Γάλλο στόπερ και τον Ντάνι Καρβαχάλ.

Όσον αφορά στο 3-0, αυτό δεν ήταν ένα απλό γκολ...

Ήταν το 100ο της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν και ο Σουάρες φρόντισε να το "γράψει" με πανέμορφο τρόπο. Συγκεκριμένα, οι "μπλαουγκράνα" κέρδισαν πέναλτι και ο έμπειρος επιθετικός εκτέλεσε τον Κέιλορ Νάβας με χτύπημα αλά Πανένκα.

Όσον αφορά στην Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα του Σολάρι για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Μοναδικός που ξεχώρισε από το σύνολο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αντίπαλους αμυντικούς, όμως ήταν αδύνατο να πάρει το "κλάσικο" μόνος του.

Ο τελικός του Copa del Rey είναι προγραμματισμένος για τις 5 Μαΐου στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", έδρα της Μπέτις.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Κρος, Μπενζεμά, Μόντριτς, Κασεμίρο (75' Βαλβέρδε), Βάθκεθ (68' Μπέιλ), Ρεγουιλόν και Βινίσιους (81' Ασένσιο).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπούσκετς (85' Άρτουρ), Σουάρες (78' Βιδάλ), Μέσι, Ντεμπελέ (75' Κουτίνιο), Λενγκλέ, Ζόρντι Άλμπα και Σέρτζι Ρομπέρτο.

ΤΟ 1-0 ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ

ΤΟ 2-0 ΤΩΝ "ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ"

ΤΟ 3-0 ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ