ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Με Μέσι η προώθηση της νέας φανέλας

Μπαρτσελόνα: Με Μέσι η προώθηση της νέας φανέλας

Η Μπαρτσελόνα θέτει στη διάθεση του κοινού τη νέα εντός έδρας εμφάνισή της, και στην προώθηση της, κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Λιονέλ Μέσι, παρόλο που οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν φτάσει στα άκρα.

Η Μπαρτσελόνα θέτει προς πώληση στο κοινό την εντός έδρας φανέλα της. Στην γνωστοποίηση της συγκεκριμένης είδησης ο Λιονέλ Μέσι έχει περίοπτη θέση, όπως μπορούμε να δούμε στο tweet που έκαναν οι “Μπλαουγκράνα” στον επίσημο λογαριασμό τους. Μαζί του είναι και οι Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Πικέ, Τερ Στέγκεν και Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Θυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε στον νέο προπονητή της ομάδας Ρόναλντ Κούμαν, ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Μετά από αυτή την είδηση έγινε ο πρωταγωνιστής όλων των διεθνών μέσων ενημέρωσης, με την Μάντσεστερ Σίτι να φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός.

Πολλά θα ξεκαθαριστούν στην σημερινή συνάντηση του προέδρου των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, και του πατέρα του Λίο, Χόρχε. Η Μπαρτσελόνα αν δεν μεταπείσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ, δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα: Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι για το ραντεβού με Μπαρτομέου
Μπαρτσελόνα: Γιουβέντους και Παρί στην κούρσα για Σουάρες
Λίβερπουλ: Κοντά σε Μπαρτσελόνα ο Βαϊνάλντουμ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ