ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι για το ραντεβού με Μπαρτομέου

Μπαρτσελόνα: Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι για το ραντεβού με Μπαρτομέου

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται απ' το πρωί της Τετάρτης (02/09) ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να συζητήσει με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ. (VIDEOS)

To παγκόσμιο ποδόσφαιρο κινείται στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι, καθώς απ' το πρωί της Τετάρτης (02/09) βρίσκεται στη Βαρκελώνη ο πατέρας και μάνατζερ του Αργεντινού σούπερ σταρ, Χόρχε Μέσι. O Aργεντινός ατζέντης αφίχθη στις 07:40 (ώρα Ισπανίας) με πτήση απ' το Ροσάριο και αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Χόρχε Μέσι, παρά την πίεση των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση, απαντώντας λιτά πως "δεν γνωρίζω κάτι, παιδιά". Θυμίζουμε πως ο ατζέντης του 33χρονου επιθετικού θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση τις επόμενες ώρες με τον πρόεδρο της "Μπάρτσα", Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του πελάτη του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Χόρχε Μέσι θέλει να πετύχει ένα "βελούδινο" και αναίμακτο διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα, η οποία επιμένει πως η ρήτρα ύψους 700.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παραμένει σε ισχύ και τη σεζόν 2020/21.

Δείτε τα videos:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ