ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Λούκας Πέρεθ ή Άνχελ για την επίθεση

Μπαρτσελόνα: Λούκας Πέρεθ ή Άνχελ για την επίθεση

Η Μπαρτσελόνα δίνει μάχη με το χρόνο για τον αντικαταστάτη του Ουσμάν Ντεμπελέ και έχει καταλήξει σε δυο επιλογές: Τον πρώην του ΠΑΟΚ και νυν της Αλαβές, Λούκας Πέρεθ και τον Άνχελ της Χετάφε.

Η απόφαση της Μπαρτσελόνα για ενίσχυση είναι ειλημμένη και σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο ο αντικαταστάτης του Ουσμάν Ντεμπελέ θ' ανακοινωθεί μόλις οι μπλαουγκράνα πάρουν το "ok" από την αρμόδια επιτροπή υγείας της ισπανικής Liga σε σχέση με τον τραυματισμό του Γάλλου.

Αυτή ζήτησε αναλυτικά κατάσταση της υγείας και της εξέλιξης της αποθεραπείας του Ντεμπελέ για να δώσει την άδεια μεταγραφής. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος - εξέπνευσε τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου όπως σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα - μπορούν οι Καταλανοί κατ' εξαίρεση να προχωρήσουν σε προσθήκη.

Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα παράθυρο στην Ισπανία που επιτρέπει σε ομάδες της Liga να προχωρήσουν σε μεταγραφή από το εγχώριο πρωτάθλημα σε συγκεκριμένη θέση, σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής σε αυτή τη θέση τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως συνέβη με τον Ντεμπελέ, όπως κάνει και η Βαλένθια που κινείται για κεντρικό αμυντικό μετά από τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Εσεκιέλ Γκαράι. Η Μπάρτσα δίνει μάχη με το χρόνο για τον αντικαταστάτη του Γάλλου και οι επιλογές είναι δυο.

Στην αρχή η λίστα αποτελείτο από τέσσερις παίκτες, αλλά η περίπτωση του Ουίλιαν Ζοζέ της Σοθιεδάδ εγκαταλείφθηκε, ενώ αυτή του Λορέν Μορόν της Μπέτις δεν κερδίζει αρκετές συμπάθειες εντός των τειχών.

Η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ ή του Άνχελ. Ο πρώτος είναι ο 31χρονος πρώην του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Βιτόρια και φορά τη φανέλα της Αλαβές. Οι Βάσκοι τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι από τη Γουέστ Χαμ αντί 2.300.000 ευρώ.

Δεν ήταν πρώτη επιλογή, αλλά επανήλθε στο προσκήνιο μετά το ναυάγιο με τον Ουίλιαν Ζοζέ. Η δεύτερη ακούει στο όνομα του Άνχελ. Ο 32χρονος της Χετάφε "παίζει" συνεχώς το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί η στάση της ομάδας της Μαδρίτης.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός των Μπαρτομέου - Αμπιντάλ για την ομάδα της Βαρκελώνης.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ